cilek 0 ارسال شده در خرداد 90 با عرض سلام خسته نباشید خدمت همه اساتید محترم بنده سیستم نظراتی رو که به تازه گی در جومینا منتشر شده رو نسب کردم "نظر دهی جومینا - jcomment" اما بعد از نصب در صفحه اول سایتم اینو می یاره و سایت قطع می شه Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/taqi/public_html/components/com_content/views/frontpage/view.html.php on line 157بچه ها بدی قضیه اینجاست که نمی تونم هم حذفش کنم یعنی هر چه قدر گشتم نبود خواهشن سری کمکم کنید ممنون اینم آدرس سایت من http://albadownload.net/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در خرداد 90 آقا یکی نیست به داده من برسه سایتم کلا رفت رو هوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 از تو cpanel حذفش کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در خرداد 90 آقا حذفش از مدیریت تونستم بکنم اما مشکل حل نشد الان از سی پنل چی رو حذف کنم؟؟؟:s:sآقا مجتبی دستت درد نکنه که مشکلمو حل کردی اگه امکان داره ایراد کار رو بگید تا دیگران به مشکل بر نخورن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 مشکل از یه پلاگین بود که فکر میکنم مال خود کامپوننت بود. پلاگین RDBS Comment Plugin غیر فعالش کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر