mahanpl 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من یه مشکلی دارم اونم اینه که بعضی اوقات که بعضا زیاد هم میشه فایرفکس توی صفحه اصلی جوملا و بیشتر زمانی که با یوزر و پسورد داخل جوملا هستی هنگ میکنه فایرفکس و باید با taskmanager ببندیشوچرا این مشکل پیش میاد؟ آیا اشکال از قالب سایت هستش؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعید می دونم از قالب باشه! با سایتهای دیگه هم این مشکل رو دارید یا این هنگ کردم فقط در سایت خودتونه!؟ فایر فاکستونم بروز رسانی کنید بد نیست... لطفا لینک بدید ما هم تست کنیم... موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعید می دونم از قالب باشه! با سایتهای دیگه هم این مشکل رو دارید یا این هنگ کردم فقط در سایت خودتونه!؟ فایر فاکستونم بروز رسانی کنید بد نیست... لطفا لینک بدید ما هم تست کنیم... موفق باشید ممنون نه با سایتهای دیگه مشل ندارم.فایرفکسم آخرین ورژن هستش وقتب با یوزر وارد میشی بیشتر این اتفاق یافته www.xpressdl.com به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان کسی نتونست مشکل ما رو برطرف کنه که چرا فایرفوکس هنگ میکنه؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز این مشکل به نظر من میتونه از چند چیز باشه . کش ---------- پاکش کنید قالب --------- با قالب دیگه تست کنید افزونه --------- آزمونو خطا فلش ---------- تو سایتتون از فلش استفاده نکردید ؟ اسلاید شو فاش یا ... موفق باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز سلام : لطفا با یک سیستم دیگه با مرورگر فایرفاکس تست کنید و بعد به ما اطلاع بدید که با سیستم شما این اتفاق می افته یا با همه سیستم ها . یا علی . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 دوستان کسی نتونست مشکل ما رو برطرف کنه که چرا فایرفوکس هنگ میکنه؟؟؟؟ بنده سایت شما رو دیدم و متوجه مشکل شدم منتهی با توجه به محتوای سایتتون مایل به راهنماییتون نیستم... ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر