sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام چون پروژه درسی با جوملا طراحی یک سایت است و پروژه در wampserver است می خواهم یک صفحه اینترنتی را از سایت دیگه ذخیره کنم و لینکش را در جوملا قرار بدهم وقتی به صورت افلاین کلیک می کنم روی لینک همان صفحه را باز کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام لطفاً واضح تر بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام اول صفحه مورد نظرتون رو از اینترنت بطور کامل روی هارد ذخیره کنید بعد اون رو داخل یک پوشه بریزید و در داخل پوشه جوملا روی لوکال هاست تون کپی کنید بعد بردید به مدیریت جوملا و بخش ماژول ها یک ماژول جدید از نوع HTML دلخواه ایجاد کنید حالا کافیه یک لینک به فایل html ای که ذخیره کردید بدید موفق باشیدفقط دقت کنید که لینک داخلی شما باید یه چیزی شبیه به این باشه : [align=LEFT]http://localhost/joom15/1/trendy.html [align=JUSTIFY]که در اینجا trendy.html نام فایلی html ای که از اینترنت ذخیره کردید و joom15 آدرس پوشه ای هست که در اون جوملا رو با wampserver نصب کردید. البته من فایل مورد نظرم رو که اینترنت ذخیره کردم داخل پوشه به اسم 1 ریختم تو پوشه اصلی یا همون روت لوکال هاستم. بازم اگه مشکلی داشتی بپرس[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر