ehsanyeganeh 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام چرا با وجود اینکه وقتی مطلبی رو ارسال میکنم گزینه مربوط به نمایش تاریخ و... را غیر فعال میکنم با این وجود در صفحه اصلی بازم ظاهر میشن؟ولی تو ادامه مطلب نمیان؟قالبم هم جومینا نیوز هستش.ممنون میشم راهنمایبی کنید...مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما در دو جا میتونید این تنظیمات رو انجام بدید 1-در قسمت پارامترهای مربوط به قسمت مدیریت مطلب 2-در قمست مدیریت منوها و تنظیمات مربوط به منوی اصلی شما باید هر دو رو چک کنید و تنظیم کنید ولی مورد دوم مهمتر هست از مورد اول شما وقتی تنظیم کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد یه راه سومی هم هست برای به نمایش نذاشتن این ها که نیاز به تنظیمات css داره و سختر هست که پیشنهاد همون مورد های قیلی هست موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsanyeganeh 0 ارسال شده در خرداد 90 مرسی امیر حسین جون واقعا فک کنم جزو بهترین و فعالترینهای جومینا هستی دمت گرم ولی من اون قسمت دوم که گفتی رو رفتم ولی چیزی واسه تنظیم تاریخ و زمان انتشار و نام نویسنده پیدا نکردم آخه!!!! راستی یه سوال دیگه ******** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست من شما از مدیریت منو منوی اصلی رو انتخاب کنید بعد در این منو صفحه اصلی رو انتخاب کنید بعد در سمت چپ قسمت پارامترها-کامپوننت رو انتخاب کنید لیست کشویی باز میشه که در این لیست شما میتونید تمام گزینه های مربوط به صفحه اصلی سایت(مطالب سایت) رو تنظیم کنید. در مورد سوال دوم هم ****** موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر