omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان خوبم ماژل که پیش روی شماست بسیار حرفه ای بوده که امروز جهت در خواست یکی از عزیزان فارسیش کردم با این ماژل میتوانید به سادگی یک منو حرفه ای در سایت جوملایی خود ایجاد کنید. دمو افزونه "از سایت سازنده" دانلود افزونه "از اپلود سنتر جومینا" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام rtl هم کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 درود بر دوست عزیزم این ماژل نیازی به rtl نداره در قسمت تنظیمات خود ماژل میتوانید چپ یا راست بودن را مشخص کنید پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 اگر منظورتان تراز متن هست که فکر می کنم اشتباه می کنید بهتر است خودتان امتحان کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 من از این ماژل تا به حال استفاده نکردم ولی الان تست میکنمحق با شما بود ...... دانلود ماژل rtl شده امید وارم پوزش من را بپذیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 از اینکه زحمت می کشید متشکرم اما تا جایی که امتحان کردم دارای اشکالاتی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 از اطلاع رسانی شما سپاسگذارم لطفاًدر همین پست مطرح کنید تا اصلاح کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 منوی عمودی در زبان فرسی معمولادر سمت راست قرا می گیرد در صورتی که این من. برای سمت چپ درست شده زیر منوها با فاصله باز می شوند گاهی اوقات زیر منویی که باز شده نمی بندد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در خرداد 90 با اینترنت اکسپلورر هم سازگار نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rendane 0 ارسال شده در شهریور 90 ببخشید میشه لطفا طرز استفاده از این منو رو در جوملا 1.7 بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadionline 0 ارسال شده در مهر 91 من این ماژول رو وارد جوملا کردم مشکلی نداره فقط منوها از سمت راست باز میشن میخوام از سمت چپ باز بشن. لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 91 سلام باید تنظیم بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadionline 0 ارسال شده در مهر 91 سلام باید تنظیم بشه من خیلی ضروری این ماژول رو نیاز دارم باید امشب سایت رو تحویل بدم اگر امکانش هست برام انجام بدید برام بفرستید. لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد فرزانه 0 ارسال شده در دی 91 سلام اقا اميد ممنون از فارسي سازي اين ماژول زيبا اما يك اشكال اساسي داره اون هم وقتي يك زير منو درست مي كني يك فلش كوچيك روي اون منو مي ياد كه نشون مي ده اين قسمت منو زير منو داره اما متاسفانه وقتي مي ري رو منو زير منو ان به سمت چپ باز مي شه فرض اينكه منو ها ما سمت راست باشه و زير منو به سمت راست بايد باز شود به سمت چپ باز مي شه و از كادر بيرون مي زند/ ممنون مي شم يا شما يا اساتيد محترم اين مشكل رو حل كنند/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر