canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان، من یک مشکلی با حذف یک سری لینکها دارم. اون هم این است که وقتی لینکی را حذف میکنم، وقتی دوباره از طریق برنامه sh404sef چک میکنم میبینم باز هم هست! معمولا لینکهای با پیشوند tag این مشکل را دارند. میشه لطفا راهنمائی بفرمائید؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام بعد از حذف لینکها یکبار هم در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید ببینید بازم این مشکل باقیست یا خیر: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 جناب فرحزادین، فرمایش شما را انجام دادم، ولی مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 مثلا این لینک را چطور میتونم حذف کنم؟ http://canadaexpert.ca/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A8%DA%A9.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست من لينك مورد نظر حذف شده است و ممكن است براي شما به صورت كش شده نمايش داده شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 جناب آقای گنجی، با سپاس از شما، من چنین خطائی را مشاهده میکنم: شما ممکن است نتوانید این صفحه را ببینید، به خاطر: یک bookmark/favourite به روز نشده یک موتور جستوجو که دارای یک فهرست برداری به روز نشده از این وبگاه است a نشانی نادرست شما هیچ دسترسی ای به این صفحه ندارید منبع درخواست شده یافت نشد. خطایی در هنگام پردازش درخواست شما رخ داده است. یکی از صفحهها زیر را انتخاب کنید: صفحهي نخست وبگاهاگر مشکلهاي شما همچنان ادامه دارد، با مدیر وبگاه تماس بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 خب .قتی لینکی نیست این ارور می ده هر سایتی می ده بستگی به خدمات دهندش این مشکلی نداره الان سایت منم که اصلا چیزی حذف و اضافه نشده رو هم یک چیزی جلوش بنویسی خوب همین امر پیش می یاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 شهریان جان، قبلان چنین لینکی وجود داشته، ولی من حذفش کردم. الان مثلا تو گوگل چنین لینکی هست و هنوز پاک نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 لينك هاي ايندكس شده در گوگل بعد از مدتي حذف ميشوند! براي مديريت صفحات خطاي 404 ميتوانيد از افزونه هاي مخصوص ريدايركت كردن كاربر زماني كه با اين خطا مواجه ميشوند استفاده كنيد! البته ميتوانيد حتي اين صفحه را سفارشي سازي كنيد و استايل اين صفحه را نيز تغيير دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 موضوع اینجاست که من وقتی به وسیله افزونه مثل لینکها را چک میکنم، باز هم این لینکهای پاک شده وجود دارند، در صورتی که عملا چون حذف شده اند نباید وجود داشته باشند!موضوع اینجاست که من وقتی به وسیله افزونه مثل sh404sef لینکها را چک میکنم، باز هم این لینکهای پاک شده وجود دارند، در صورتی که عملا چون حذف شده اند نباید وجود داشته باشند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 نگاه کنید من خودم sh404sef رو فارسی کردم خیلی باهاش کار کردم این مشکلی برای شما پیش نمی یاره این فقط لینک های بروکن رو نشون می ده که یک افزونه وارزی هست که هرچی گشتم پیدا نشد به نام Qlue Broken Link Checker که این افزونه رو اگر پیدا کنید لینک های خراب و مخرب بود حذف می کنه و ایندکس گوگل نیز چندین مدت می کشه تا پاک بشه و وقتی دارید از شاسف استفاده می کنید نیازی به ریدایرکت کننده 404 نیست در همون خود تنظیماتش برید در 404 و اونجا تنظیم کنید و بجای این ارور اروی که خودتون در نظر دارید می یاد پس نگران نباشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 نگاه کنید من خودم sh404sef رو فارسی کردم خیلی باهاش کار کردم این مشکلی برای شما پیش نمی یاره این فقط لینک های بروکن رو نشون می ده که یک افزونه وارزی هست که هرچی گشتم پیدا نشد به نام Qlue Broken Link Checker که این افزونه رو اگر پیدا کنید لینک های خراب و مخرب بود حذف می کنه و ایندکس گوگل نیز چندین مدت می کشه تا پاک بشه و وقتی دارید از شاسف استفاده می کنید نیازی به ریدایرکت کننده 404 نیست در همون خود تنظیماتش برید در 404 و اونجا تنظیم کنید و بجای این ارور اروی که خودتون در نظر دارید می یاد در ادامه صحبت های دوستمون شهریار جون دوست عزیز این لینک ها چون در جدول پایگاه داده های مربوط به این افزونه (sh404sef) ذخیره شده اند نشان داده میشود و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشد..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 هنوز این لینکها وجود داره. من با هر نرم افزار که چک مینم میبینم باز هم هست. با این که delete میکنم ولی از بین نمیره! چطور میتونم از بین ببرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان هر کاری میکنم لینکهأی که در تصویر میبینید پاک نمیشوند. (tag) راهی هست که بتونم پاک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان، میشه لطفا در خصوص مورد بالا راهنمایی بفرمائید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 دوستان، میشه لطفا در خصوص مورد بالا راهنمایی بفرمائید؟ دوست عزیز لطفا اسپم نکنید:@ دوستان اگه کسی بدونه جوابتون رو میده اگه خواستین اطلاعات سایت رو پ.خ کنید تا ببینم چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر