irancic 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام کامپوننت جوملا ادز رو نصب کردم این ارور رو داد Fatal error: Cannot redeclare class JConfig in /home/-------/public_html/1.5.23/configuration.php on line 2 چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 احتمال زیاد این افزونه برای جوملا 1.6 و با جوملا 1.5 مشکل داره ولی باز یه عکس بزاری بهتر میتونم کمک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 احتمال زیاد این افزونه برای جوملا 1.6 و با جوملا 1.5 مشکل داره ولی باز یه عکس بزاری بهتر میتونم کمک کنم نه برای 1.5 نمیودونم چرا اینجوری شد؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 من هم قبلا با یک افزونه تجاری به این مشکل برخوردم که بعد متوجه شدم که مشکل از اینه که این افزونه برای جوملا 1.6 بوده و من روی 1.5 نصب کردم...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام با نصب افزونه های دیگر این مشکل رو ندارید؟ قبلا تغییراتی در فایل configuration.php اعمال نکردید!؟ در صورت امکان محتویات فایل configuration.php رو در پیام خصوصی برام بفرستید تا چک کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر