googlepc 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام . من کامپوننت realstatmanager رو فارسی کردم ولی مشکل انکودینگ داره! یعنی با وجودی که همه فایلها رو با utf-8 ذخیره کردم ولی باز هم فونت های فارسی رو به شکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده و در دیتابیس هم بجای utf-8 کالکشن مربوط به این کامپوننت همگی بر روی latin1-swiden قرار دارند! . همه فایل ها رو هم با نت پد بر utf-8 ذخیره کردم و دیگه نمیدونم باید چیکار کنم! میخوام کامپوننت موقع نصب خودش یونیکد فارسی باشه نه اینکه برم از دیتابیس کالکشن رو تغییر بدم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما باید مسلط به php و کدهای جوملا باشید تا بتونید این تغییرات رو انجام بدید. در غیر این صورت همون روش تغییر collation به utf8_general_ci جواب میده فکر هم نمیکنم کاربرا با این کار مشکل داشته باشن موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 این کامپوننت قبلا توسط یکی از کاربران انجمن جومفا پارسی شده و من هم ترجمه و استایل ها رو بهینه کردم: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13060101951.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 مشکل میتونه از خیلی جهات باشه یکیش اینه: شاید مشکل از کانکشن دیتابیس باشه باید به دستورات mysql تسلط داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 گاهی اوقات با وجود اینکه شما یونیکد رو عوض می کنید ولی یادتون میره در ابتدای فایل یونیکده نوشته شده رو تغییر بدید این هم می تونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر