samiey 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام jcomment که جدیدا در جومینا منتشر شده را نصب کردم ولی هنگامی که مطلب جدید گذاشتم لینک ادامه مطلب و افزودن نظر جدید کار نکرد ولی برای مطالب قبلی کار می کنه سایت منو یه نگاهی کنید سیستم ضد ه-ک هم نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما احتمالا از کپی پیست استفاده نکردید؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiey 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 کلی تست کردم فقط همون مطلب رو مشکل داره مطالب جدید که نوشتم ایجوری نشد اون مطلب رو در نوت پد بردم و دوباره کپی کردم نشد که نشد شاید خیلی به کپی حساسیت داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام مطلب مورد نظر و حذف و کش جوملا رو پاک و مجدد مطلبتون رو ارسال کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 احتمالا کپی پیست انجام دادید که بازم اگه بخوایید درست کنید به مشکل بر میخوره یه بار دیگه مطلبتون رو از اول درست کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر