mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به تمامی دوستان . من از کامپوننت جومسوشیال در سایتم استفاده میکنم ، این کامپوننت رو مطمئنا همه و همه میشناسن ، این کامپوننت قابلیت اینو داره که رویدادهای چامعه مجازی notification رو از طریق ایمیل به عضو مربوطه برسونه، من هم تمامی تنظیمات رو بر روی ارسال ایمیل و باخبرسازی از طریق ایمیل ست کردم ولی در صف ایمیل این کانپوننت که میبینم نوشته ایمیل هنوز ارسال نشدهريال و تست هم کردم ایمیل ارسال نمیشد، میخوام ببینم که مشکل از کجاست؟ ایمیل فعال سازی به راحتی برای افرادی که ثبت نام میکنند ارسال میشه ولی درباره این موضوعی که مطرح کردم اصلا ایمیل ها ارسال نمیشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 تنظیمات ایمیل هاست را چک کنید و از صحت آن اطمینان داشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 تنظیمات ایمیل هاست را چک کنید و از صحت آن اطمینان داشته باشید موفق باشید عرض که کردم ایمیل های فعال سازی ثبت نام به خوبی ارسال میشن یعنی مشکا از سرویس ایمیل هاست نیست اگه منظورتون چیز دیگه ای بود ممنونم و ممنون تر مشیم که واضحتر بگید چیه منظورتون؟ یعنی کجا رو چک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر