insurer 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام حضور کلیه دوستان : برای اضافه کردن گزینه های مثل موارد زیر درقالب برای قرار دادن ماژولهای مختلف بروی قالب banner footer left right top user1 user2 user3 user4 چه فایل هائی باید در قالب ادیت کرد ...؟؟؟ یه نرم افزار هست بنام Camtasia Studio 4 که از دسکتاپ فیلم میگره... دوستانی که دستی تو طراحی قالب دارند ممنون میشوم زحمت بکشند روشش بصورت عملی انجام بدهند فیلم بگیرند فیلمشو اینجا بزارند.. با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز برای این کار شما باید css بد باشید برای این منظور پیشتهاد می کنم از فروشگاه آموزش تصویری ساخت قالب را بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام حضور کلیه دوستان : برای اضافه کردن گزینه های مثل موارد زیر درقالب برای قرار دادن ماژولهای مختلف بروی قالب banner footer left right top user1 user2 user3 user4 چه فایل هائی باید در قالب ادیت کرد ...؟؟؟ یه نرم افزار هست بنام Camtasia Studio 4 که از دسکتاپ فیلم میگره... دوستانی که دستی تو طراحی قالب دارند ممنون میشوم زحمت بکشند روشش بصورت عملی انجام بدهند فیلم بگیرند فیلمشو اینجا بزارند.. با تشکر از دوستان سلام دوست عزیز.من که خیلی به طراحی قالب وارد نیستم اما یک چیزی می دونم اول توی فایل css یک موقعیت رو تعریف می کنید و مکان بندی اون رو انجام می دید. بعد تو فایل index.php تو جایی که می خواهید ایجاد کنید می نویسید: بعد حالا موقعیت تعریف شده است اما باید به جوملا بفهمونید همچین موقعیتی دارید برای همین تو فایل xml می نویسید: name mogheiat بجای اون name mogheiat در دو تای بالا نام موقعیتی که می خواهید اجرا کنید رو بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام اول از همه من پیشنهاد میکنم شما آموزش طراحی قالب رو از جومینا بخرید چون میتونید کامل از اول تا آخر یاد بگیرید در ادامه توضیح دوستمون عبدالله عصمتی اول شما باید موقعیت رو در فایل index.php قرار بدید مثلا موقعیت banner شما میتونید به جای banner اسم دلخواه برای موقعیتتون بزارید. در ادامه شما باید این موقعیت رو در فایل templateDetails.xml تعریف کنید شما باید بین تگ این موقعیت رو تعریف کنید. banner حالا موقعیت شما تعریف شده و فقط کافیه از طریق Css آی دی مربوطه که نامش id=""banner" بود رو موقعیت دهی کنید درون قالبتون. که این کار هم نیاز به بلد بودن css ,html داره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 با نرم افزار دریم ویور و پلاگین d-form.joomla ساده تر میتوانید این کار را انجام دهید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر