mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان گرامی اول اینکه امیدوارم حالتون خوب باشه دوم اینکه چطوری میشه بخش ، مجموعه و مطالب رو از یک سایتی رو به یک سایت دیگر انتقال داد؟ خواهش می کنم کامل توضیح دهید. منتظر پاسختان هستم موفق و موید باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما باید دیتابیستون رو اول اکسپورت کنید و بعد در سایت بعدی ایمپورت کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بنده میدونستم با این روش میشه این کار رو کرد ، بنده گفتم چطور میشه بخش ، مجموعه و مطالب را انتقال داد نه همه اطلاعات رو؟!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 در سایت جومینا افزونه ای وجود داره تحت عنوان ارتقاع از joomla 1.5 به 1.6 با این افزونه میتوانید این کار را انجام دهید اگر افزونه را در سایت پیدا نکردید بگید فایل دانلودشو براتون بزارم. پیروز باشیدبه غیر از این کار میتوانید از جدول jos_content نیز خروجی بگیرید ودر php my admin سایت جدید ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام میتونید از جداول و زیر جداول jos_categories و jos_content خروجی بگیرید و در دیتابیس جدید وارد کنید. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام در تکمیل گفته های دوستمون omidnami شما باید از جداول زیر استفاده کنید jos_content jos_content_frontpage jos_content_rating موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahnaz9277 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام .من یه فایل بک آپ قبلا از سایت از طریق سی پنل گرفته ام.الان سایتم بنا به دلایلی پاک شده .فایل بک آپ رو منتقل کرده ام رو هاست جدید.اما الان اگه بخوام ایمپورتش رو انجام بدم در پی اچ پی مای ادمین و مراحل دیگه اش و نمی دونم . خواهشا یه نفروارد توضیحات کامل بده من از این سردرگمی نجات پیدا کنم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر