mh663 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام، من تو سایتم هیچ کامپوننت یا تمپلیتی رو نمی تونم نصب کنم دیگه از غصه دارم می میرم میشه لطفا کمکم کنید؟ مثلا میخوام واسه انجمن از fireboard استفاده کنم یا مثلا حالا تمپلیت و چیزای دیگه.(((((((((((((((((( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 دقیقاً توضیح بدین زمانی که یک الحاق جدید را نصب میکنید چه پیقامی میده......... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mh663 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دقیقاً توضیح بدین زمانی که یک الحاق جدید را نصب میکنید چه پیقامی میده......... پیغامش این هست: اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل JFolder::create: عدم ایجاد پوشه Unable to create destination نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید شما ابتدا مشکلتون رو سرچ کنید اگه به نتیجه نرسیدید بعد تاپیک جدید ایجاد کنید در مورد مشکل شما هم باید سطح دسترسی پوشه tmp چک کنید باید 777 باشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر