canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان سلام، برای کوچیک کردن فونت h2 tag باید چی کار کرد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 درس نگرفتم ولي از css سايزش رو كم كن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 من با این افزونه کار نکردم ولی فکر میکنم باید تو css تنظیمات را ویرایش کنیولی اگه کامل و دقیق مشکلت را مطرح کنی میتونیم راهنمائیت کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما در فایل css قالب خود در آخرین خط اضافه کنید h2 {font-size:14px} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مرسی دوستان، راستش این سایت من است، CanadaExpert.ca همونطور که میبینید میخواهم که فونت heading 2 را کم کنم. کدوم فایل موجود در فلدر CSS را باید edit کنم؟ template ؟ h2 {font-size:14px} این کار رو کردم ولی جواب نداد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما فایل template.css موجود در پوشه Css قالبتون را باز کنید و در خط 10 این فایل این کد رو : h1, h2 { font-family: tahoma; font-size: 12px; } جایگزین این کد: h1, h2 { font-family: tahoma; } کنید در ضمن اینم بگم که شما میتونید به جای عدد 12 ، عدد های 14و 16 هم قرار بدید ولی من دیدم این اندازه با قالبتون بیشتر سته موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 امیر حسین جان من میخوام که فونت h1 بزرگتر از h2 باشه. موردی که شما فرمودید هر ۲ فونت را یک اندازه میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 خوب كدها رو جدا بنويسيد و در عنوان كد يكي را حذف و مقدار دلخواه را وارد كنيد. مانند: h1 { font-family: tahoma; font-size: 15px; } h2 { font-family: tahoma; font-size: 12px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سپاس از همه شما، مشکل size فونت حل شد، برای تغییر رنگ فونتهای heading 1,2 باید چی کار کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز اول یه پیشنهاد دارم براتون یعنی یک توصیه! شما همیشه سوالاتون رو در یه موضوع دسته بندی کنید و باهم بپرسید تا همگی پاسخ داده بشن و پست اضافی که اسپم محصوب میشه داده نشه. و اگر سوال جدید داشتید در پست جدید بپرسید در مورد سوالتون هم خیلی ساده هست وشما کافیه در کدهایی که در پست بالا قرار دادم این کد رو اضافه کنید: color: #333333; و شما میتونید به جای 333333 ، کد رنگ مورد نظرتون برای این تگ ها رو بزارید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 امیر حسین جان، این کد را کجای این دستور باید اضافه کنم؟ خط جدید و یا در ادامه ؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 این شکلی می شه: h2 { font-family: tahoma; font-size: 12px; color:#333333; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام اگه از css سر در نمیارید راحترین کار اینکه این کد جدید رو به آخر css قالبتون اضافه کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر