Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان. دوستان به من گفتند که آرتیستیر برای طراحی قالب خوب نیست.برای همین اگر یک آموزش طراحی قالب جوملا 1.5 به زبان فارسی وجود دارد لطفا لینکش را درج کنید.(البته رایگان باشد.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 چنین چیزی وجود نداره اگه واسه درآمد میخوای میتونی کلاس های اقای تهرانی رو شرکت کنی اگه وقتشو نداری میتونی دی وی دی اونو بخری اگه مثل من نه پول داری و نه وقت و واسه درآمد هم نیست ، دنبال طراحی نباش :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 به نظر من نه آموزش متنی و نه آموزش تصویری . فقط تشریف بیارین کلاسهای طراحی قالب جومینا ! آقای تهرانی سنگ تموم می گذارند . دستشون درد نکنه . :heart: هزینه ای هم که بابت کلاسها پرداخت می کنید هیچ است ! اون چیزی که یاد میگیرید چندین برابر بیشتر ارزش داره ! مطمئن باشین چندین برابر اون هزینه رو می تونین بعد از اون چیزی که یاد گرفتین در بیارین ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر مدیر انجمن و آقای تهرانی اجازه بدن من این آموزش و ابزار مورد نیاز را در این تاپیک میزارم........ منطزر جواب مدیران هستم:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر اجازه دادند حتما بگذارید زیرا من در اصفهان زندگی می کنم و نمی توانم در این کلاس ها شرکت کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 من خودمم تو این کلاس ها شرکت نکردم ولی انسان وقتی به چیزی نیاز داره و بره دنبالش پیدا میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما آموزش که انحصاری نیست دوست من ، خیلی هم ممنون میشیم اگر آموزشی دارید بزارید اما دقت بفرمایید ابزار های تجاری را مطابق با قوانین انجمن قرار ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان اگه آموزشی دارن بزارن تا استفاده بشه درود بر شما آموزش که انحصاری نیست دوست من ، خیلی هم ممنون میشیم اگر آموزشی دارید بزارید اما دقت بفرمایید ابزار های تجاری را مطابق با قوانین انجمن قرار ندید آقای تهرانی هم که اجازشو دادن:thankyou: در ضمن سعی کنید در بخش مربوطه(بخش آموزش!)قرار داده بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 و بخشی که ایجاد کردین در اینجا لینک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان من خودم تا حالا به كلاس هاي آقاي تهراني نتونستم برم اما چون خيلي علاقه داشتم خودم دنبالش كردم حالا هم بهترين قالب هارو مي سازم نمونش سايت خودم http://www.azarannet.net يا http://shop.apple-ir.com يا http://azaranfood.ir/fa من تا حالا بيش از 20 تا قالب طراحي كردم پيشنهاد من به دوستاني كه نمي تونن به كلاس هاي آقاي تهراني برن اينه كه خودشون اگه همت كنن مي تونن يه طراح قالب حرفه اي بشن موفق باشين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 از آقای تهرانی سپاسگذاریم این آموزش به زودی به صورت قصمتی در بخش آموزش قرار خواهد گرفت از عزیزانی که در طراحی قالب مهارت دارند تقاضا میشود که در این اموزش با من همکاری کننداقای هاشم لو امید وارم در این آموزش به من کمک کنید. چون من به دلایل شغلی زیاد وقت ندارم توضیحات با من حل اشکالات با شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 اموزش طراحی قالب جوملا از قصمت اول آغاز شد ورود به بخش اموزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 نه بابا من در حدي نيستم كه اشكال رفع كنم ولي هر كمكي از دستم بر بياد كوتاهي نمي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 چگونه باید این کاری را که می گویید بکنم؟ با سلام خدمت دوستان من خودم تا حالا به كلاس هاي آقاي تهراني نتونستم برم اما چون خيلي علاقه داشتم خودم دنبالش كردم حالا هم بهترين قالب هارو مي سازم نمونش سايت خودم http://www.azarannet.net يا http://shop.apple-ir.com يا http://azaranfood.ir/fa من تا حالا بيش از 20 تا قالب طراحي كردم پيشنهاد من به دوستاني كه نمي تونن به كلاس هاي آقاي تهراني برن اينه كه خودشون اگه همت كنن مي تونن يه طراح قالب حرفه اي بشن موفق باشين چگونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز کاری نداره! شما یا میتونید توی کلاسهای جومینا شرکت کنید یا دی وی دی آموزش طراحی قالب رو بخرید و استفاده کنید و به جمع طراحان وب بپیوندید! اگر هم اینکار رو نکنید باید خودتون شروع کنید به یاد گیری طراحی قالب که این کار کمی طول میکشه در مورد شروع شما باید اول فوتوشاپ بلد باشید برای طراحی گرافیک قالب بعد به سراغ یاد گیری html,css میرید و اون رو هم یاد میگیرید بعد از اینها تازه میرسید به قسمت جوملا که شما باید با ساختار قالب های جوملا آشنا باشید و قالبی رو که به صورت html,css طراحی کردید تبدیل به جوملا کنید که این هم زیاد سخت نیست فقط همت و تلاش و پشت کار میخواد موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در خرداد 90 با آموزش HTML CSS PHP اگرم خواستيد جاواسكرپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز کاری نداره! شما یا میتونید توی کلاسهای جومینا شرکت کنید یا دی وی دی آموزش طراحی قالب رو بخرید و استفاده کنید و به جمع طراحان وب بپیوندید! اگر هم اینکار رو نکنید باید خودتون شروع کنید به یاد گیری طراحی قالب که این کار کمی طول میکشه در مورد شروع شما باید اول فوتوشاپ بلد باشید برای طراحی گرافیک قالب بعد به سراغ یاد گیری html' date='css میرید و اون رو هم یاد میگیرید بعد از اینها تازه میرسید به قسمت جوملا که شما باید با ساختار قالب های جوملا آشنا باشید و قالبی رو که به صورت html,css طراحی کردید تبدیل به جوملا کنید که این هم زیاد سخت نیست فقط همت و تلاش و پشت کار میخواد موفق باشید. [/quote'] سلام دوست گرامی این دی وی دی که گفتید رو از کجا میشه تهیه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز دي وي دي رو ميتونيد از فروشگاه جومينا تهيه كنيد براي ورود به صفحه اين ديويدي در فروشگاه اينجا كليك كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز دي وي دي رو ميتونيد از فروشگاه جومينا تهيه كنيد براي ورود به صفحه اين ديويدي در فروشگاه اينجا كليك كنيد موفق باشيد خدمت دوستانی که قصد خرید این مجموعه را دارند عرض کنم که من خیلی دو دل بودم برای خرید مجموعه و چون ساکن اصفهان بودم برام شرکت کردن در کلاسها هم خیلی سخت بود ولی از انجایی که کم و بیش کار طراحی سایت هم انجام میدم قالبی رو که مشتری از روی نمونه های اماده پسندیده بود را براش ویراش (از نظر ساختار گرافیکی و رنگ بندی ) کردم تا رسید به جایی که در خواست داد که چند موقعیت براس اضافه بکنم و یکمی تغیرات حرفه ای خب چون دسترسی به انجمن جومینا داشتم گفتم چشم تا دو روز دیگه انجام میدم گفتم نهایتا می سپارم به یکی از بچه های حرفه ای جومینا و هزینش رو هم پرداخت میکنم با خودم گفتم من که برای قالب حدود 200 هزار تومان دارم میگیرم بزار 40 هزا تومانش رو هم بزارم برای خرید این مجموعه (البته دست آقای تهرانی درد نکنه که تخفیف هم بم داد ) مجموعه رو خریدم و کمتر از 10 دقیقه بعد لینک دانلود به دستم رسید حدود سه یا هار ساعت وقت گذاشتم و تمام کارهایی که مشتری نیاز داشت رو خودم انجام دادم و الان پشیمونم که چرا زود تر اینکار رو نکردم مجموعه بسیار عالی و روان آموزش میده الحق که مفید بود برام (البته قصد دارم یه اتوران برای راحت تر شدن مراحل فیلم های اموزشی براش بسازم اگه جناب تهرانی قبلا چنین چیزی تهیه نکردن بگن تا دست بکار شم ) در کل بسیار با ارزشه از دست ندید چند برابر قیمت گفته شده می ارزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر