sorena85x 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من میخوام آدرسهای مطالب سایتم به این شکل باشه http://www.example.ir/test1/test2 لینک هام به این شکل در میاد http://www.example.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=43&Itemid=63 چیکار کنم :exclamation: برای افزودن مطلب به مدیریت مطلب میرم>مطلب جدید>نام مطلب رو میزنم>متن مطلب رو وارد میکنم> بدون مجموعه رو انتخاب میکنم و ذخیره میکنم برای نمایش مطلب > مدیریت منو>مدیریت منوی اصلی>جدید>نمایش یک مطلب خاص چیکار کنم :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز لطفا جستجو کنید و اگه پیدا نکردید تاپیک جدید بزنید!! در این موضوع بارها و بارها بحث شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorena85x 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 جستجوی من جواب نداد و چیزی پیدا نکردم اگه شما دیدید لینک بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز سئو رو فعال كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این پست به کارتون نمیاد؟ این پست :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 در بخش تنضیمات اصلی" آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش" را فعال کنید. آدرس های شما هم تغریباً شبیح اون سایت میشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorena85x 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز سئو رو فعال كنيد موفق باشيد بهینه سازی نشانی های اینترنتی برای موتورهای جستجو وقتی گزینه بالا رو فعال میکنم یه پسوند به صفحات سایت اضافه میشه اما این Error رو میده Not Found The requested URL /webdesign.html was not found on this server. Additionally' date=' a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.[hr'] از همه دوستان ممنون درست شد:thankyou: نکته اینجا بود که توی فایلهای موجود درون پوشه WWW فایلی با نام htaccess. موجود بود و من خیال میکردم اگر فایلhtaccess.txt l موجود رو پاک کنم همه چیز درست میشه اما اشتباه بود باید و حتمی خود فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر