mehrnoosh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 نحوه کار با فروم:afro::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز ميخوايد فروم داشته باشيد مثل همين انجمن جومينا ؟؟؟ يا يه فروم كه جزئي از جوملا باشه ؟؟؟؟؟؟ اگر مورد اول كه اسكريپت هاي فروم رايگان زياده مثل mybb - phpbb - smf و ....... اگر هم مورد دوم منظورتون هست كه ميتونيد از افزونه كيوننا استفاده كنيد كه يه افزونه هست كه روي جوملا نصب ميشه موفق باشدي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahebinia 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من 2 تا فروم مای بی بی میخوام نصب کنم ولی هر وقت نصب میکنم و دیتاها را وارد میکنم به محض اینکه از مدیریت خارج میشم دیگه اجازه ورود به مدیریت رو نمیده و میگه شما اجازه ورود به مدیریت رو ندارید نمیدونم مشکل از کجاست میخواستم ببینم که اگه دوستان میتونند زحمت نصب کامل این دو تافروم رو بکشند (نصب فروم + نصب هرچیزی که برای یک فروم عالی لازم است + دو عدد قالب اختصاصی) هزینه اون چقدر میشه تا تقدیم حضورتون کنم در ضمن دو عدد هاست و دامین هم دارم و میخوام که اونا توی ساب دامین "فروم" نصب بشن با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alitaliya 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بهترین انجمن ساز به نظر من و اهل فن mybb می باشد http://community.mybbiran.com/ :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 خوب مشکلات mybb رو واقعا انجمن خودش که ساپورت می کنه واقعا اون رو زیبا نصب و مشکلات رو یاد می ده به نظر من شما اونجا پست بدی زود تر انجام می دن و بعد به نظر من ویبلیوتین بهترین انجمن ساز می باشد ولی تجاری و نال شده هست که نیاز منده هاست وارز هستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahebinia 0 ارسال شده در خرداد 90 متاسفانه توی انجمن MyBB هر چی پست زدم کسی جواب نداد خدا خیر به جومینائی ها بده که چند نفر جواب دادن ودارند مشکل منو حل میکنن ولی متاسفانه اونا ..... نمیدونم شاید هم اونقدر درگیر هستند که حتی وقت جواب دادن هم ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 براي اين منظور ميتوانيد با من تماس بگيريد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر