m-amin 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 به یاد حق سلام حالتون خوبه ؟ یکی از دوستان بنده جوملای مامبولرن نصب کرده که ماژول بازدید کنندگان روش نصبه . این ماژول طوریه که به هرصفحه ای میرید یه بازدید حساب میشه مثل ماژول بازدیدکنندگان نیوک . ولی من هر ماژولی رو که نصب میکنم فقط کسایی که رو صفحه ی اصلی کلیک میکنن 1 بازدید حساب میکنه . اینم عکسشه . اگه ماژولش هست به من بگید . یا اگه نیست من چطوری این ماژول از سایت دوستم بگیرم ؟ یوزر و پس هسای و جوملا رو بهم داد . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز نیاز به نصب ماژول نداره به قسمت ماژولها بروید با انتخاب جدید و انتخاب آمار سایت و تیک زدن تمامی گزینه ها و انتخاب نمایش در تمامی صفحات به اون چیزی که می خواهید می رسید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 داداشی اینو خودم میدونم . مشکل من این نیست . مشکل من اینه که من این ماژول رو برای سایت خودم میخوام . من از یه بسته ی نصبی خارجی استفاده کردم . و برای من این ماژول رو نداره . من این ماژ<ل رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام بفرمائید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13054715471.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر