raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان گرامی جومینا من با کامپوننت ARTFORM مشکل دارم یعنی در شرایطی هستم که به هیچ وجه نمیتونم کپی رایت رو قرار بدم تو وبسایتم کسی از دوستان اطلاع دارند که از کجا میشه کپی رایت رو برداشت ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز در تنظيمات ارت فرم يه قسمت داره كه ميتونيد نمايش كپي رايت رو غير فعال كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز برای این کار یه روش بهن یادم میدم یادت نره تمام فایلها را در یک ÷وشه را انتخاب و در نرم افزار np++ بازکن و گزینه مورد نظر را search کن دیگه مشکل نخواهی داشت . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا باور کنید من تمام این کارهارو انجام دادم ولی این عبارت رو هیچ جایی پیدا نکردم v. 1 New Development by InterJoomla v. 1 New Development by InterJoomla ممنون میشم کسی از دوستان کمکم کنه دوست عزيز در تنظيمات ارت فرم يه قسمت داره كه ميتونيد نمايش كپي رايت رو غير فعال كنيد موفق باشيد دوست عزیز اشتباه نمیکنید؟ یک همچین بخشی وجود خارجی نداشت به هر حال ممنونم بابت پاسخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام آدرس سایتتون را بدید لطفا ببینیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز من خودم دارم از آرت فرم استفاده مي كنم شما وارد تنظيمات شويد و به بخش كاربري مراجعه نماييد و گزينه نمایش کپی رایت در بخش کاربری? خير قرار دهيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من آخرین نسخه رو دانلود کردم و تو فایل هاش سرچ کردم (البته نصبش نکردم). عبارت مورد نظر رو تو 2تا فایل پیدا کردم: \AF2.17.2-j15-build107-update\administrator\components\com_artforms\lib خط 109 \AF2.17.2-j15-build107-update\administrator\language\en-GB خط 444 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز من خودم دارم از آرت فرم استفاده مي كنم شما وارد تنظيمات شويد و به بخش كاربري مراجعه نماييد و گزينه نمایش کپی رایت در بخش کاربری? خير قرار دهيد موفق باشيد با سپاس از کمک شما دوست عزیزم منتها با این عمل ART form کلا از کار میفته یعنی فایل config.artforms.php از کار میفته و اول بد بختیه سلام آدرس سایتتون را بدید لطفا ببینیم www.shahroroosta.com سلام من آخرین نسخه رو دانلود کردم و تو فایل هاش سرچ کردم (البته نصبش نکردم). عبارت مورد نظر رو تو 2تا فایل پیدا کردم: \AF2.17.2-j15-build107-update\administrator\components\com_artforms\lib خط 109 \AF2.17.2-j15-build107-update\administrator\language\en-GB خط 444 آقا ممنونم خیییلی کمکم کردید دقیقا در آدرس اول و تو قایل af.lib.core.php بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر