salar14 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من sobi2 جومینا را نصب کردم اما وقتی مطلبی اضافه میکنم در مدیریت درست است اما در سایت اینجوریه[align=RIGHT]???? ????? ?????? -?????? ?????? 33511 ??????? - ?????? ?????? ????? ????? پست الکترونیک: پست الکترونیک وبسایت اطلاعات تماس: ??????? ???? تلفن: 32239802 فکس: ??????? ???? ????? ????? ????? ???? ????? ???? [align=RIGHT] [/align] لطفا بفرمائید چه کنم[/align][align=RIGHT]ممنون و متشکر[/align] لطفا بفرمائید چه کنم[/align][align=RIGHT]ممنون و متشکر[/align][/color] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما باید جک کنید ببینید جداول افزونه مورد نظر شما همگی روی utf8 باشند. اگه نبود اون هارو به utf8 تبدیل کنید. * بکاپ از دیتا بیس فراموش نشه موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از پاسختون اما میشه بفرمایید کجا این جداول را کجا پیدا کنم اگه میشه یه کم توضیح بدین و کجاش را utf 8 کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما از طریق سی پنل وارد phpmyadmin میشید در این قسمت دیتابیس سایتتون رو انتخاب میکنید و جدول های مربوط به این افزونه رو پیدا میکنید و در قسمت Collation اگر utf8 نبود اون رو عوض و utf8_gerenal_ci رو انتخاب میکنید با این کار دیگه فونت نوشته هاتون درست نمایش داده میشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از پاسختون کنترل پنل من قسمت Collation رو utf8 هست ببخشید عکسی که گذاشتم به هم ریخت کنترل پنل من قسمت Collation رو utf8 هست حالا باید چه کنم لطفا یکم توضیح بدین که کجا جدول های این افزونه را پیدا کنم واز کجاutf8 کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام جداول این الحاق در دیتابیس جوملاتون: jos_sobi2_cache jos_sobi2_categories jos_sobi2_cats_relations jos_sobi2_cat_items_relations jos_sobi2_cobj jos_sobi2_config jos_sobi2_fields jos_sobi2_fields_data jos_sobi2_item jos_sobi2_language jos_sobi2_payments jos_sobi2_plugins jos_sobi2_plugins_tables همانطور که دوستان اشاره کردند باید Collation روی utf8_general_ci باشد... اگر نبود وارد جدول مورد نظر شده و بعد از تب های بالای صفحه روی Operations کلیک کرده و Collation رو روی utf8_general_ci تنظیم کنید و دکمه go رو بزنید... با این کار اگر حل شد که هیچ، ولی اگر حل نشد در مورد این جداول هر کدوم رو تک تک که وارد شدید در قسمت Collation مواردی که زبانشون تعیین شده رو روی Change کلیک کرده و Collation رو روی utf8_general_ci تنظیم کنید و دکمه Save رو بزنید.. قبل از کار با دیتابیس بک آپ از دیتابیس فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر