master89 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام چطور میتونم تمام صفحات سایتم رو تک سطونه کنم ؟ باید تمام منو ها رو ویرایش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما باید تنظیمات منوی اصلی رو ویرایش کنید و وقتی منویی رو ایجاد میکنید در تنظیمات اون مقدار ستون رو یک قرار بدید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 تنظیمات منو اصلی ؟ خواهشا میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز ستون رو اینطوری مینویسن: ستون نه اینطوری : سطون بعد اینکه: منظورتون از این سوال که چطور میتونم تمام صفحات سایتم رو تک سطونه کنم ؟ چیه؟ یعنی میخوای مطالبت تک ستونه بشه؟ یا کل سایتت؟ یا ماژول هاش؟ اگه منظورت از مطالبه: برو در قسمت منوها و در منوی اصلی ، بزن صفحه اصلی ، در قسمت پارامتر ها میتونی ستون و تعدادش رو مشخص کنی :heart: لطفا سوالت رو واضح تر بگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مطالب داخل تمام صفحات سایت تک ستونه بشه اینی که الان شما گفتی فقط برای صفحه اصلی سایت بود. پس باید همه صفحات رو یک به یک ویرایش کنم. درسته ؟ (اما راه دیگری هم هست.من دنبال اونم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام با کاری که دوستان اشاره کردند تمامی صفحاتی که مربوط به مطالبتون هست 1 ستونه می شند! اگر منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا دمو آنلاین بدید تا دقیق تر راهنمایی بشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر منظور شما اینه که تمام سفحات تک ستونه بشه میتونی من. ها را در بالا فعال کنی بقیه ماژولها را غیر فعال کنی خواهی دید همه صفحات شما تک ستونه شده یعنی فقط مطالب را دارین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر