حامد حسين نژاد 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان : من كامپوننت تماس بادما جومينيا رو نصب كردم بعد ديدم زياد جالب نيست پاكش كردم ، حالا هر كار ميكنم كه كامپوننت تماس با ما خود جوملا را بيارم توي صفحه خطالي كامپوننت يافت نشد رو ميده ، لطفا كمكم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما این افزونه رو دستی پاک کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام پک کامل جوملا رو دریافت کرده و در هاست آپلود و فقط اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... امیدوارم مشکلتون حل شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حامد حسين نژاد 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من دستي پاك نكردم، و در ضمن پك رو هم اكستراك كردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 به php my admin بروید و جداول کامپوننت قبلی را حذف کنید قبل از حذف جداول یک پشتیبانی از دیتابیس بگیرید قبل از حذف جداول یک پشتیبانی از دیتابیس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 90 برای بنده هم دقیقا همین مشکل پیش آمده ... لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه جداول کامپوننت قبلی رو پاک کنم ؟ آیا کامپوننت دیگری برای تماس با ما سراغ دارید ؟ از اون ماژول تماس با مای شناور هم نمی خوام استفاده کنم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 وارد کنترل پنل هاست شوید و از قسمت دیتابیس وارد PHPMYADMIN شوید و دیتابیس سایت خود را انتخاب کنید. قبل از اعمال تغییرات یک پشتیبان از دیتابیس گرفته سپس جداول مربوط به کامپوننت قبلی را حذف کنید مواضب باشید یک اشتباه کوچک امکان دارد سایت بالا نیاید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 90 سلام من هم همین مشکل رو دارم و راه حل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پاسخ هایی که در این تاپیک داده شده رو به کار گرفتید و مشکل باقیه!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر