hvmunlimited 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 توی انجمن هرچقدر تلاش کردم برای cb و مشکلاتش چیزی پیدا کنم نشد چون امکان جستجو کم تر از 3 کلمه رو نمیده، حالا به هر حال مشکل من اینه که وقتی cb رو در لوکال نصب میکنم هیچ مشکلی با کلمات فارسی نداره ولی وقتی روی سایت نصب میکنم ، هرچقدر تلاش کردم نتونستم فیلد یا تب و ... به صورت فارسی ایجاد کنم و هرچی مینوشتم تبدیل به علامت سوال میشد الان مشکل نمیدونم از کجاس ، فایل هاشم بررسی کردم و همشون utf 8 هستن و روی لوکال هم به خوبی جواب داده ، در ضمن پلاگین زبان فارسیشم نصب کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف و مجدد نصب کنید بعد از نصب، Collation جداول افزونه مورد نظر رو چک کنید که روی utf8_general_ci باشند و اگر نبودند دستی تنظیم کنید روی utf8_general_ci قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه... اگر با انجام مراحل بالا مشکل پابرجا بود با ادمین سرورتون تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه بگین جدول های مورد نظر تو کدوم قسمت ها ایجاد میشن ؟ آخه برای حذف کامل فکر کنم شما بگین تخصصی تره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام بعد از حذف کامپوننت ماژولهاش رو هم حذف کنید و بعد برید سراغ جداولش... جداول بعد از نصب الحاق در دیتابیستون اضافه می شن که جداول مربوط به cb اینهاست: jos_comprofile jos_comprofiler_fields jos_comprofiler_field_values jos_comprofiler_lists jos_comprofiler_members jos_comprofiler_plugin jos_comprofiler_sessions jos_comprofiler_tabs jos_comprofiler_userreports jos_comprofiler_views جداول بالا مربوط به نسخه cb 1.2.3 هست که اگر در ورژن جدیدش جدولی اضافه شده باشه با توجه به اسم " comprofiler " می تونید متوجه بشید... قبل از کار با دیتابیس بک آپ از دیتابیس فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر