Amiriz2 0 ارسال شده در آبان 99 سلام ضمن تبریک بابت راه اندازی مجدد انجمن وب سایت من رو نگاه کنید لطفا Www.sibesalamati.com وقتی روی کادر سبز (خدمات سیب سلامتی) کلیک میکنم صفحه ای باز میشه که بالای اون صفحه خیلی شلوغه و پر از کادر های قرمز و آبی و سبز و لیست و تصاویر پزشکان هست اما وقتی روی کادر قرمز (از ما بپرسید) کلیک میکنم این شلوغی ها رو نداره. میشه لطف کنید بهم بگید چطوری میتونم این شلوغی ها رو از صفحه خدمات سیب سلامتی حذف کنم تا اینقدر شلوغ نباشه و مثل صفحه از ما بپرسید خلوت باشه؟؟ ممنون از دوستان و اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRIPB 2 ارسال شده در آبان 99 سلام ماژول ها و ارسال محتوا هایی که در اون صفحه و دسته بندی قرار داده شده رو باید ویرایش یا غیر فعال کنید 1 واکنش ها : Amiriz2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amiriz2 0 ارسال شده در آبان 99 در در ۱۳۹۹/۸/۱۶ در 20:01، IRIPB گفته است : سلام ماژول ها و ارسال محتوا هایی که در اون صفحه و دسته بندی قرار داده شده رو باید ویرایش یا غیر فعال کنید ممنون. دسته بندیش تغییر کرده بود و با درست کردن دسته بندیش درست شد. ممنونم خیلی لطف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر