mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه ی دوستان جومینایی من یه قالب دارم که میخوام فونت اونو از arial به tahoma تغییر بدم، قالب خیلی حرفه ایه و نمیدونم باید توی کدوم فایل بگردم و فونت رو تبدیل به tahoma کنم اگه کسی هست که میتونه کمک کنه خواهش میکنم کمکم کنه اسم قالب : techyon در این انجمن خیلی خیلی دیر پاسخ داده میشه لطفا اگه کسی بلده دریغ نکنه ، بگید من کدوم فایل رو باید ویرایش کنم یا اینکه پیام خصوصی بزنید فایل مورد نظر رو واستون ایمیل کنم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه ی دوستان جومینایی من یه قالب دارم که میخوام فونت اونو از arial به tahoma تغییر بدم، قالب خیلی حرفه ایه و نمیدونم باید توی کدوم فایل بگردم و فونت رو تبدیل به tahoma کنم اگه کسی هست که میتونه کمک کنه خواهش میکنم کمکم کنه اسم قالب : techyon در این انجمن خیلی خیلی دیر پاسخ داده میشه لطفا اگه کسی بلده دریغ نکنه ، بگید من کدوم فایل رو باید ویرایش کنم یا اینکه پیام خصوصی بزنید فایل مورد نظر رو واستون ایمیل کنم مرسی تو فایل های css باید arial را جستجو کنید و با tahoma عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز شما براي تغيير فونت بايد فايل template.css رو از درون پوشه css ويرايش كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام بستگی داره کدوم قسمت رو بخواهید فونتش رو تغییر دهید... (فایلهای css قالبتون رو بررسی کنید) در ضمن قبلا در این مورد در انجمن بحث شده و شاید با کمی جستجو به نتیجه دلخواهتون برسید... و اگر نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مورد دير پاسخ دادن هم بايد بگم اگر دوستاني كه حضور دارند اطلاعات لازم در مورد سوال شما رو داشته باشند حتما پاسخ خواهند داد وگرنه بايد صبر كنيد تا دوستاني كه اطلاعات كاملي در مورد سوالتون دارن به انجمن سر بزنند موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 ابتدا باید از همگی کمال تشکرو داشته باشم واقعا ممنونم ولی این قالب اصلا فارسی نشده که توی فایل های css اون بخواد فونت arial داشته باشه که من به tahoma تبدیلش کنم این قالب قابلیت اینرو داره که تبدیل به rtl بشه و اگه روی جوملای فارسی نصب بشه خود ب خود فارسی میشه میخوام ک همه ی قسمتای این قالب فارسی بشه من خودم قالبهای بسیاری رو فارسی کردم یا تغییر فونت دادم اما درمورد این یکی به مشکل برخوردم اگه کسی واقعا بلد هست پی ام بده تا واسش کل فایل های css رو ایمیل کنم در مورد دير پاسخ دادن هم بايد بگم اگر دوستاني كه حضور دارند اطلاعات لازم در مورد سوال شما رو داشته باشند حتما پاسخ خواهند داد وگرنه بايد صبر كنيد تا دوستاني كه اطلاعات كاملي در مورد سوالتون دارن به انجمن سر بزنند موفق باشيد ممنون ک توضیح دادین ولی من تایپیک هایی داشتم که توی انجمن های دیگه مطرح کردم و به سرعت جواب گرفتم اما جومینا با این همه آوازه بعد از 3 روز هیچ جوابی به من نداده خب من با توجه به سابقه جومینا عرض کردم ک دیر جواب داده میشه اولین تایپیک منو ببینید هنوز کسی جواب نداده درصورتی که واسه من خیلی خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 ابتدا باید از همگی کمال تشکرو داشته باشم واقعا ممنونم ولی این قالب اصلا فارسی نشده که توی فایل های css اون بخواد فونت arial داشته باشه که من به tahoma تبدیلش کنم این قالب قابلیت اینرو داره که تبدیل به rtl بشه و اگه روی جوملای فارسی نصب بشه خود ب خود فارسی میشه میخوام ک همه ی قسمتای این قالب فارسی بشه من خودم قالبهای بسیاری رو فارسی کردم یا تغییر فونت دادم اما درمورد این یکی به مشکل برخوردم اگه کسی واقعا بلد هست پی ام بده تا واسش کل فایل های css رو ایمیل کنم فایل رو بگذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 چطوری باید فایلی رو پیوست کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 www.jmdownload.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13053863531.zip ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13053863531.zip ممنونم اینم فایل css http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13053890391.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون ازتون ولی هیچ فرقی نکرد هیچ هیچ هیچ هنوزم همونطور arial هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 کسی نیست راهنمایی م کنه؟؟؟ لینک دانلود css هارو هم گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما اگه میتونید دموی قرار بدید تا بررسی بشه و مشکلتون حل بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دمو که منظورتون رو نمیفهمم ولی این لینک زیر رو نگاه بندازین : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13054018881.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bia2sms 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام تو فایل های css بگرد سرچ کن کنترل اف رو بزن و بعد توی سرچ بنویس font-family وقتی سرچ کردی و پیدا کردی همچین کلمه ای رو اولین فونتی که جلوش نوشته رو به tahoma تبدیل کن شما نباید هر جا فونت arial پیدا کردی رو به tahoma تبدیل کنی ممکنه فونت arial دومین فونت باشه به مثال زیر دقت کن اولین فونتی که جلوی فونت فامیلی هستش ( اونی که دورش خط کشیدم ) رو باید به فونت tahoma تبدیل کنید خدا کنه فهمیده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام تو فایل های css بگرد سرچ کن کنترل اف رو بزن و بعد توی سرچ بنویس font-family وقتی سرچ کردی و پیدا کردی همچین کلمه ای رو اولین فونتی که جلوش نوشته رو به tahoma تبدیل کن شما نباید هر جا فونت arial پیدا کردی رو به tahoma تبدیل کنی ممکنه فونت arial دومین فونت باشه به مثال زیر دقت کن اولین فونتی که جلوی فونت فامیلی هستش ( اونی که دورش خط کشیدم ) رو باید به فونت tahoma تبدیل کنید خدا کنه فهمیده باشید بله بله باور کنید که فهمیدم بسیار بسیار ازتون ممنونم خیلی خیلی ممنوووووون آقا این بین اون همه فایل css فقط یکیشون font-family داشت که تبدیلش کردم به tahoma ولی بازم مثل قبل شد این قالب یکم فرق میکنه من واقعا هرچی سعی کردم نتونستم من توی همین تایپیک لینک دانلود فایل ها رو دادم شما میتونید بررسی کنید و کمکم کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما دموی آنلاین قرار بدید (منظورم روی یک هاست و دامین متصل به اون!) تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما دموی آنلاین قرار بدید (منظورم روی یک هاست و دامین متصل به اون!) تا بررسی بشه فکر نمیکنم فونت بخواد چیزی باشه که نیازی به دمو داشته باشه . به هرحال من هاست و دامنه خالی ندارم اگه همینجوری بتونین کمکم کنین ممنون میشم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان عزیز جومینایی من مشکل دارم و عجله باید تا چنر روز دیگه این سایت رو آماده کنم خواهش می کنم اگه کسی در اینکار حرفه ایه بیاد و فونت قالب منو فارسی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز اگر قالب شما از چند فايل css استفاده مي كنه اونها رو هم چك كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز یه فولدر هست که نوشته css و در اون حدود 20 تا فایل txt. هستش من همه رو چک کردم نبود آیا جای دیگه ای هم هست که باید بگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دموی آنلاین که ندارید شما قالب رو خودتون فارسی کردید؟ در ضمن اگه ممکنه کل قالب رو آپلود کنید و لینک رو قرار بدید تا براتون ویرایش بشه اینطوری سریع تر به جواب می رسید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز من روی لوکال دارم جای خالی واسه دمو ندارم همه مشغول هستن، این قالب خودش rtl رو ساپورت میکنه و نیازی به فارسی سازی نداره اینم لینک دانلود قالب: ****** درضمن قالب برای اجرا به یه افزونه نیاز داره که باید نصب بشه، اینم لینک دانلود پلاگین: ****** اینم لینک دموی انگلیسی قالب: http://demo.rockettheme.com/feb11/ دیگه امیدوارم کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستاااااااااااااااااااااااااااااااان کسی نمیدونه ؟ کسی راهی نداره ؟ به خدا اگه عجله نداشتم انقدر نمیومدم پست بزارم لطف کنید کمک کنید عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر