rjalal 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من میخواهم با کامپونت Joomlapack بکاپ بگیرم خطا میده:دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است. چرا؟ دوم:من هاستم رایگانه بالای 4mb جواب نمیده چطور بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما میتونی یه هاست جدید تهیه کنی و هست قدیمی را remote کنید به روی هاست جدید ********* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من میخواهم با کامپونت Joomlapack بکاپ بگیرم خطا میده:دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است. چرا؟ دوم:من هاستم رایگانه بالای 4mb جواب نمیده چطور بگیرم.منظورم زیپ بشه و پارت پارت کمتر از 4mb بشه. :1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من میخواهم با کامپونت Joomlapack بکاپ بگیرم خطا میده:دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است. چرا؟ با سلام از این الحاق استفاده کنید: http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 دوم:من هاستم رایگانه بالای 4mb جواب نمیده چطور بگیرم.منظورم زیپ بشه و پارت پارت کمتر از 4mb بشه. :1::1: این حد مجاز خیلی کمه و برای بک آپ گیری خیلی وقت گیر و دردسر داره... البته نوع کنترل پنل هاستتون هم مهمه... حالا مطمئنید حجم مجاز برای بک آپ گرفتن 4 مگه !!!!؟ (البته با توجه به رایگان بودن هاست بعید نیست!) حالا از افزونه ای که در بالا لینک دادم استفاده کنید، امید که با همون حل بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 با این افزونه نمیشه میخوام بدونم دستی میشه مثلا کپی کنم فایلاشو و از پایگاه هم خروجی بگید چطور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام بله می تونید فایل های جوملا رو تو هاردتون کپی کنید بعد هم از دیتابیس خروجی بگیرید روشش تو خود سایت جومینا (انتقال سایت از هاست به لوکال - انتقال سایت از لوکال به هاست) آموزش داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بله دوست عزیز اتفاقا منم چندی پیش به همین مشکل برخوردم که دوستان راهنمایی کردن....از همین افزونه فقط از قسمت پایگاه دادهاش بکاپ بگیرین بعد از طریق کنترل پنل هاستتون پوشه اصلیتونو زیپ کنید و بعد دانلود کنید از هاستتون به هاردتون...اونوقت شما بکاپی کامل دارین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 joomlapack akeebackup این 2 تا بکاپ میگیرن میشه تنظیم کردش که بکاپ رو پارت پارت کنه مثل winrar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام من متوجه نشدم؛ جمله شما سوالی بود یا خبری اگه سوالی بود باید بگم من با akeebackup کار کردم فکر کنم بتونید از قسمت تنظیمات حداکثر حجم بک آپ رو تنظیم کنید و بعد بک آپ بگیرید، شاید بک آپ رو به صورت چند part در هاستتون ذخیره کرد. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در هاست های رایگان اکثرا حداکثر تا 4 مگ رو تولید میکنه ... پس نمیشه از طریق افزونه در هاست رایگان بکاپ گیری کرد و تنها باید از طریق دستی انجام بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 اگه سوالی بود باید بگم من با akeebackup کار کردم فکر کنم بتونید از قسمت تنظیمات حداکثر حجم بک آپ رو تنظیم کنید و بعد بک آپ بگیرید، شاید بک آپ رو به صورت چند part در هاستتون ذخیره کرد. پارت پارت میکنه Akeebackup اما زیر 5 mb نداره Joomlapack چی پارت زیر 4MB میتونه؟ دستی بکاپ گرفتم خیلی طول کشید میشه کد Akeebackup دستکاری کرد زیر 5 MB بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 میشه کد Akeebackup دستکاری کرد زیر 5 MB بگیره؟ دوروزه چرا کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام میتونید بیشتر توضیح بدین ؟ اصلا متوجه نشدم میخوایین چیکار کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 اگه سوالی بود باید بگم من با akeebackup کار کردم فکر کنم بتونید از قسمت تنظیمات حداکثر حجم بک آپ رو تنظیم کنید و بعد بک آپ بگیرید، شاید بک آپ رو به صورت چند part در هاستتون ذخیره کرد. اره میشه اما 5mb حداقل حجمه.فضای من رایگانه زیر 4mb جواب نمیده حالا میشه کد ها شو دست کاری کرد زیر 5mb بشهدستی با ftp voveger گرفتم اما 35 mb خیلی طول میکشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز اسپم نکنید:@ اگر کار شما نیاز به کدنویسی داره می تونید از طریق پ.خ با دوستانی که اینکار رو انجام میدن صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 من کسی رو نمیشناسم کدوم دوست کد مینویسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 آقای وحید حاجی پور http://forum.joomina.ir/user-3561.html آقای محمد رضوانی http://forum.joomina.ir/user-496.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر