pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام،من این تایپیک رو دوباره می زنم امیدوارم پاک نشه . یه جواب در پارس جوم گرفتم ولی مشکلم حل نشده . قبلا هم در تایپیک خود این افزونه سوالم رو چند هفته پیش نوشتم اما جوابی نگرفتم .خواهشا کمک کنید چون واقعا نیاز دارم . اما مشکل اصلی من اینه : من وقتی دارم یه محصول یا شرکت سازنده یا مجموعه رو ایجاد می کنم ، یه قسمتی هم هست که بهشون یه عکس معرفی می کنم . اما اصلا عکس نمایش داده نمیشه ، نه در قسمت مدیریت و نه در خود سایت . چرا؟ در پارامترها هم که گفته بودین تنظیماتی در این خصوص وجود نداره . خواهشا کمک کنید چون خیلی ضروریه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما اگر به تنظیمات دقت کنید تعدادی از گزینه ها غیر فعال است که یکی از اونها مال نشان دادن عکس است فعال کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز همچین گزینه ایی نیست که غیر فعال باشه . تنظیمات مربوط به عکس فعال هستن . شما دقیقا منظورت کدوم گزینه بود؟در ضمن می خواستم بپرسم که آیا سطح دسترسی باید در پوشه ایی 777 بشه؟لطفا اگه اینجوری هست بگین که چه کدوم مسیر رو باید برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان من چه گناهی کردم که مثل شما به جوملا وارد نیستم؟پس واسه چی فروم زدین؟دو روزه که یه سوال دارم . این اصلا انصاف نیست در ضمن قوانین رو هم میدونم فقط یادتون باشه که هدف از ایجاد این فروم چیه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما اول سطح دسترسی رو بررسی کنید ببینید درست هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر