sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه ی دوستان جومینا من میخواستم که از قالب قدیمی سایت میهن اسکریپت استفاده کنم که به مشکل زیر برخودم قالب بر روی لوکال هاست هیچ مشکلی نداره و به خوبی نمایش داده میشود اما هنگامی که آن را بر روی سایتم بارگذاری میکنم هیچ کدام از عکس های قالب نمایش داده نمیشه و انگار اصلا قالبی وجود نداره اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست که عکس ها بالا نمیاد و برای درست نمایش دادن قالب من باید چه کاری انجام بدهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز قالب خوب نصب نشده هست و احتمال این هست که پرومیشن ها شما درست نمی باشد سطح دست رسی ها رو درست کنید انشاالله که قالب شما خوب نصب می شود موفق باشید شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل از پرومیشن ها نیست و قالب هم کاملا درست نسب شده است قالب بر روی لوکال هاست درست کار میکند اما بر روی وب سایت که بار کذاری میکنم قالب بالا نمیاد!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما دمو قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 داریندمو می زارید قالب رو هم قرار بدید دوستان تست کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 قالب را به صورت دستي نصب كنيد يعني پوشه قالب را در پوشه قالب ها در هاست كپي كنيد و تست كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقای گنجی این کار را هم کردم اما باز مشکل داره! این هم لینک دانلود قالب البته توجه کنید که قالب بر روی لوکال هاست بدون مشکل هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من دمو قرار بدید تا بر روی سایت بررسی بشه به گفته خودتون تو لوکال مشکل نداره پس لینک قرار دادید ما تو لوکال نصب کنیم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دمو: www.sinascript.ir لطفا یک راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما تنظیمات سئو رو فعال کردید اصلا css شما لود نمیشه که یخواد عکساتون لود بشه به احتمال زیاد مشکل از تنظیمات سئو هست موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من فقط قسمت آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو را فعال کردم. اگه همه ی این قسمت ها را غیر فعال کنم مشکل حل میشود؟ :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما اینکارو بکنید تا مشخص بشه مشکل از اون نیست اگه مشکل از اون نبود باز بررسی میشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 تست کردم درست نشد!:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من تست کردم درست هست شما باید کش مرورگرتون و کش جوملا رو پاک کنید تا اعمالی رو که انجام دادید ببینید برای دیدن بروزشدن ctrl+f5 رو در مرورگرتون استفاده کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز من قالب رو عوض کردم وگرنه مشکل پابرجاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر