laya85 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام و خسته نباشید. قالب کوانتیو قالب خیلی کاملی هست،ولی فارسی نیست.میخواستم راهنماییم کنین برای فارسی کردنش.چون استایل های زیادی داره. یا کسی هست که وقت داشته باشه اینکارو انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز تا اونجا که اطلاع دارم اگر منظورتون quntive شرکت راکت تم باشه اونکه rtl را ساپورت میکنه و لزومی به rtl سازیش نیست فقط فونتش را میتونین تغییر بدین به tahoma تا زیباتر بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
laya85 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 منم به خاطر همینی که میگین نصبش کردم.اما وقتی مدیریت فارسی هست،همه تنظیماتش بهم میخوره!و اصلا نمیشه استایل هاشو انتخاب کرد وکلاصفحه تنظیماتش بهم میریزه.اما وقتی مدیریت انگلیسی میشه کاملا صفحه تنظیماتش درست میشه!به نظر مشکل از کجاست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز از يه مرورگر ديگه استفاده كنيد ببينيد درست ميشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 آهان فهمیدم چی میگین منظورتون قسمت ادمین پنل اختصاصی قالب هستش...بلاه درست میفرماین اما شما اولا از بسته نصبی خود شرکت راکت استفاده نکنین دوما میتونین فریم ورک قالبتون را فارسی کنین...اینطوری اون مشکل پیش نمیاد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
laya85 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه خواهش کنم یکم کامل تر توضیح بدین تا بتونم مشکلم رو حل کنم.چه جوری فریم ورک قالب رو فارسی کنم؟و اینکه قالب رو از چندجا دانلود کردم و فقط خود قالب رو +کامپوننت gantryو فریم ورکشو نصب کردم اما هنوز همونجوریه.ممنون میشم راهنمایی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر