raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من با این کامپوننت یک مشکلی دارم اون هم اینکه قیمت هارو فارسی اعلام نمیکنه مثلا : قیمت :: 25000,00 $ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزيز ... يه قسمتي هست كه مقادير پيش فرض رو اعلام مي كني ... اونجا مي توني بجاي $ بنويسي تومان ... اما 00. رو نمي توني حذف كني ... موفق باشيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من دیدم سایتها از این کامپوننت استفاده میکنند و 00 رو نداشت و ریال هم بود دوستان مطلع لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 من دیدم سایتها از این کامپوننت استفاده میکنند و 00 رو نداشت و ریال هم بود دوستان مطلع لطفا کمک کنید دوست عزیز در بخش preferences می تونی این مقدار $ رو به ریال تبدیل کنی دوستمون در پست قبلی هم گفتن در ضمن مشکل دو صفر هم برطرف شده . بررسی می شه اگر مشکلی نداشت منتشر می شه.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا کارمون لنگه یه راهنمایی کن خودمون بریم سراقش ممنونم از لطفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به روی چشم من هر چی بلدم از این جومینا بلدم توضیح هم می دم خدمت شما عرض کنم که بخشی که دو صفر رو نمایش می ده مربوط به بخش view قسمت site هست اش وقتی وارد می شید و چون در بخش کاربری این مشکل وجود داره. خوب داخل فایل های view شده و چهار قسمت رو می بینید وارد هر یک که بشید یه بخشی داره به اسم tmpl و تک تک tmpl ها رو باید بررسی کنیم . خوب زمانی که وارد فایل های این بخش شدید باید بگردید دنبال کلمه format بعد که پیدا کردید باید کد رو به حالتی در بیارید که دیگه دو صفر رو نشون نده مثلا کد زیر رو در اون دو خط جایگذین کنید . if ($this->params->get('unit_side')== 1) $item->price = number_format($item->price, 0, '', $this->price_thousands_separator).' '.$this->params->get('price_unit'); else $item->price = $this->params->get('price_unit').' '.number_format($item->price, 0, '', $this->price_thousands_separator); البته من دقت نکردم ببیم این کد ها رو زمانی که تغییر می دادم مثل هم بودن یا نه . موفق باشید امید وارم که مفید بوده باشه دوستان این هم کامپوننت اصلاح شده کامپوننت کاتالوگ ساز جومینا نسخه دوم بخش مدیریت هم تا اونجایی که امکان داشته فارسی شده البته باز هم شاید مشکل داشته باشه اگر مشکلی بود در این تاپیک مطرح کنید که بررسی کنیم . دربافت کامپوننت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا ممنونم خیلی کمک کردید فقط امکانش هست کپی رایت این رو برداریم؟ اگر هست و دوستان مترجم اجازه میدهند از کجا میشه این کار رو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر