hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام جومینا لرن افتخار دارد در رویکرد جدید کاری جهت رفاه حال دوستان در انجمن با توجه به در خواست شما آموزش کار با کامپوننت های مختلف به صورت تصویری در سایت قرار دهد. لطفاً با توجه به نیاز خود در این قسمت نام کامپوننت خود را به ما اعلام نمایید. با تشکر جومینا لرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام از اینکه به فکر مخاطبان خود هستید متشکریم برای شروع من تو بخش جوملا 1.5 عمومی یه بحث جدید داشتم با عنوان ساخت کتابخانه آنلاین که با صحبتی که با آقای تهرانی داشتم ایشون به من کامپوننت sobi 2 رو معرفی کردند برای ساخت اون کتابخانه . برای همین من sobi رو نصب کردم ولی گیج شدم اگه امکان داره لطف کنید آموزشش رو ارائه کنید ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 sobi 2 , virtuemart , k2 , cb, نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parstafrih 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 آموزش acesef نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmr68 0 ارسال شده در خرداد 90 :afro:لطفا آموزش سبی 2 رو بذارین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 سلام فرم ساز فابریک sobi 2 k2 cb acesef joomfish jcomment jfusion آموزش کامل و در عین حال ساده ی ,xml ,xhtml ,html , css, php , javascript my sql در حد نیاز طراحی قالب های جوملا طریقه تبدیل psd به جوملا (برمبنای div) فعلا چیزی دیگه به ذهنم نمیاد!!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در حال آماده سازی هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه آموزش افزونه های تجاری رو هم می شه گذاشت من آموزش jomres رو می خوام موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام من هم با آموزش acesef يا ساير افزونه هاي seo موافقم. همچنين آموزش كامپوننت هايي مثل k2 كه كارشون يخورده پيچيده است، براي اينكه با همه امكاناتش آشنا بشيم، خيلي خوبه. ممنون از دوستان زحمت كش در جومينا لرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ttaha 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام لطفا آموزش jomgallery را هم قرار دهید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کار با فرمساز rsform ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnde 0 ارسال شده در دی 96 سلام من هم به شدت نیازمند آموزش jomres هستم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر