onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من com_virtuemart 1.1.8 stable رو از سایت virtuemart.net دانلود و نصب کردم. زمانی که راهنمای کار با فروشگاه رو میخوندم با 2 مشکل برخورد کردم. 1) در قسمت ایجاد محصول جدید (new product) باید تب هایی مثل display option ، product status ، product dimensions and weight و ... باشه که فقط product information رو دارم. 2) در قسمت ایجاد گروه جدید باید امکان آپلود تصویر رو هم داشته باشم که ندارم. ورژن های 1.1.7 و 1.1.4 رو همم نصب کردم اما اونها هم این مشکل رو دارن. زمان نصب همه ورزن ها در صفحه اول نصب کامپوننت پیغام please don't interrupt the next step . it is essential for running virtuemart رو میده. com_virtuemart 1.1.8 کامل نصب میشه فقط دو مشکل بالا رو داره. روی جوملا 1.5 و xampp کار می کنم. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز یک با آمورشی که در انجمن هست فارسی کنیدش دوم اینکه مربوط به پرومیشن ها می باشد که نمی تونید فایلی رو اضافه کنید دقیقا آدرس اون فایلم نوشته در وارد کردن فایل کمی سرچ موفق می شید و زود تر به اهداف با فارسی کردن ساده اش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از جوابتون برای محصول میتونم تصویر آپلود کنم اما برای گروه ها اصلا دکمه ای برای آپلود تصویر نیست. در pdf اموزشی یک تب جداگانه برای اپلود تصویر گروه هست که برای من نشون داده نمیشه بازم ممنون که جواب دادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز فکر کنم مشکل از تپ ها دارید اگر در تپ ها هست باید بگم که زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی در بیارید و لطف کنید در اون فایل PDF که دارید اون عکسی که گزاشته رو در مورد آپلود به من بدید در همین پست تا من در بیارم چون من همین الان دارم از ویرتال مارت استفاذهمی کنم شهریار جون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 وای شهریار جون تو چقدر خوبی دوست عزیز فکر کنم مشکل از تپ ها دارید اگر در تپ ها هست باید بگم که زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی در بیارید و لطف کنید در اون فایل PDF که دارید اون عکسی که گزاشته رو در مورد آپلود به من بدید در همین پست تا من در بیارم چون من همین الان دارم از ویرتال مارت استفاذهمی کنم شهریار جون :thankyou: شهریار جون فوق العاده ای. زبان مدیریت جوملا رو انگلیسی کردم تب ها فعال شدن. خیلی ممنون مرسی خیر ببینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز عکس ها مشکل داره لطفا در جای دیگر آپلود کن یا اینجا آپلود کن http://www.jmdownload.ir/ تا جایی بلد باشم کمک می کنم ولا غیر دوستان هستند تشکر:thankyou:شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز عکس ها مشکل داره لطفا در جای دیگر آپلود کن یا اینجا آپلود کن http://www.jmdownload.ir/ تا جایی بلد باشم کمک می کنم ولا غیر دوستان هستند تشکر:thankyou:شهریار جون:thankyou: http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13051451751.jpg http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13051451752.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی برگردون این تپ ها اضافه می شه بخاطر باگی هست که همخوانی نداره قالبی پیش فرض مدیریت جوملا یا از قالب کهروبا استفاده کن بهتر هست همون زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی در بیاری درست می شه موفق باشید شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی برگردون این تپ ها اضافه می شه بخاطر باگی هست که همخوانی نداره قالبی پیش فرض مدیریت جوملا یا از قالب کهروبا استفاده کن بهتر هست همون زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی در بیاری درست می شه موفق باشید شهریار جون:thankyou: سلام ببخشید من باز هم سوال دارم. قسمت مدیریت جوملا باید فارسی باشه برای مشتری میخواستم بدونم وقتی ما زبان قسمت مدیریت رو انگلیسی میکنیم چه صفحاتی تغییر می کنه (فرقش با زمانی که زبان مدیریت فارسیه چیه؟) آیا صفحات general , template , menu در پوشه تم فعال در administrator یا صفحات در com_language ؟ میخوام زبان مدیریتم فارسی باشه و تب های virtuemart رو هم داشته باشم یه راهنمایی کوچیک لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما از قالب کهربا یا قالبی که روی فروشگاه ساز جومینا هست استفاده کنید مشکل حل می می شود و همیشه روی فارسی بگزراید موفق باشید شهریار:thankyou:جون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما از قالب کهربا یا قالبی که روی فروشگاه ساز جومینا هست استفاده کنید مشکل حل می می شود و همیشه روی فارسی بگزراید موفق باشید شهریار:thankyou:جون میخواستم خودم فروشگاه رو فارسی کنم. مشکلم رو از طریق css فروشگاه حل کردم. direction: ltr; خیلی ممنون که پیگیری کردید شما از قالب کهربا یا قالبی که روی فروشگاه ساز جومینا هست استفاده کنید مشکل حل می می شود و همیشه روی فارسی بگزراید موفق باشید شهریار:thankyou:جون مشکل رو از طریق css فروشگاه حل کردم. direction:ltr; ممنون که پیگیری کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر