reza_aliyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من میخوام منو های ابشاری و درختیو... ایجاد کنم قالب همه این نوع امکانات رو داره اما نمیدونم چرا نمیشه اینم سایت قالب http://www.cocut.cn/jstuff/jtemplate/5047-jv-framework-free-joomla-1-6-template-framework.html که نوشته # 7 menu style options: css menu, fade menu, fadedown menu, faderight menu, dropline menu, accordion menu, slide menu اینم عکس هایی از داخل مدیریت جوملا http://up.iranblog.com/images/bbrrm4lr2k8wucvge14c.png http://up.iranblog.com/images/r30eks1qkzua14cqwpt0.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به جومینا خوش آمدید دوست عزیز قوانین انجمن رو یکبار برای همیشه مطالعه نمایید. در این باره بسیار در انجمن بحث شده و در سایت هم افزونه هایی در این باره منتشر شده شما لطفا نخست جستجو نمایید سپس تاپیک دهید (یکی از قوانین انجمن) موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به جومینا خوش آمدید دوست عزیز قوانین انجمن رو یکبار برای همیشه مطالعه نمایید. در این باره بسیار در انجمن بحث شده و در سایت هم افزونه هایی در این باره منتشر شده شما لطفا نخست جستجو نمایید سپس تاپیک دهید (یکی از قوانین انجمن) موفق باشید یا حق من افزونه نمیخوام میگم توضیحات قالبم نوشته امکاناتش توش هست اما جاش رو بلد نیستم میخواستم کمکم کنین که از داخل تنظیمات قالب بتونم منو ها رو ایجاد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 من هم خدمت شما عرض کردم که در این مورد " بحث شده" و "افزونه هم منتشر شده". منوی خود رو در قاب قرار دهید و سپس زیر منو ها رو براش تعریف کنید و حال گزینه زیر منو ها را همیشه نمایش بده را روی بلی قرار بدید تا وقتی موس روی اون میره گزینه ها رو نمایش دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما تو منوها وقتی که یه منو ساختین بطور فرض main menu باید حداقل برای یکی از موارد منوهاتون زیر منو بسازین بطور مثال در منوی اصلی - اخبار - خبر 1 (زیر مجموعه) که برای این کار بعد از ساخت منو اخبار منوی خبر 1 را بسازید اما در قسمت تنظیماتش آیتم اصلی (منوی پدری) را بطور مثال اخبار انتخاب کنین و گزینه زیر منو تو همیشه نمایش بده قرار دهین و بعد توسط ماژول منو فراخوانی کنین البته اکثر قالب های تجاری جدید که فریم ورک هستن در قسمت تنظیمات قالب یه بخشی را برای انتخاب منوی اصلیتان دارند...مانند اکثر قالب های جوملا آرت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ایول اینو درست گفتی ماله من فریم ورک هستو در قسمت تنظیمات قالب یه بخشی را برای انتخاب منویهست که استفاده از اون رو میخوام یاد بگیرم تو جوملا 1.5 من تا حالا ندیده بودم :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 چرا دوست عزیز تو 1.5 هم هستش کلا قالب های j3 و فریم ورک ها یه ادمین پنل اختصاصی واسه قالبشون دارن که واقعا محشره:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر