alireza007 9 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام و خسته نباشید به مدیران خوب جومینا من تقریبا 100 سایت اینترنتی راه اندازی کرده ام که سه تای اونها ه-ک شده.امسال با شخصی آشنا شدم که فروش هاستینگ داره انجام میده:sleepy: و میگه امنیت سرور بقدریه که حتی اگه سی ام اس باگ داشته باشه نمیتونه سایت رو ه-ک کنه میخواستم اینو بپرسم که آیا چنین چیزی امکان داره ممنون میشم نظراتتون رو بگین:cool: صفای شما دوستان جومینایی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شکی در با اهم و ارزشمند بودن امنیت سرور نباید داشته باشید...بنظر بنده بله بیش ار نصف امنیت سایت را فک کنم سرور بر عهده داره...البته این حرف و از خیلی از بزرگواران جومینایی از جمله آقای فرحزادیان ، گنجی و رضائی شنیده ام :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 ولی من فکر نمی کنم این جوری باشه چون کسی که با جوملا حرفه ای کار کنه میتونه خیلی راحت از طریق باک ه-ک کنه باور نمی کنین از آقای تهرانی سوال کنید . که من بهشون توی این زمینه ایمان دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 این حرفی که ایشون زده ببخشید مدیریت هاست شما زده چرت بوده سایت های بزرگی هستند که در این جهان نت که از بهترین سرور ها و دیتیکت های شخصی دارند یعنی فقط خودشون هستند کسی دیگر نیست با بهترین کانفیگ ها و حملات پشت هم و اتک های هکران خودی و دیگران باز با یک باگ در کدی ه-ک می شند و بعضی هاشون هم دیفنس می شن وقتی باگ هست یعنی باگ هست چه هاست چه بدون هاست من که فکر نمی کنم اینجوری باشه حتما به حرف این جور نفرات شک 100 درصد بکنید کسی می گه که من همه چی می دونم اون هیچی نمی دونه امید وارم منظور من رو متوجه شده باشی چند دلیل هست ه-ک نمی شید هاست مدیریت بر هاست و سایت باگ در کد چه هاست پیروز موفق باشید شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر