so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان.. من تب ساز جومينا رو روي لوكال اجرا ميكنم به درستي كار ميكنه ولي روي هاست درست كار نميكنه و به شكل زير درمياد.. به نظر شما مشكل كجاست.. من جستجو كردم مشكلي با همين موضوع مطرح شده بود ولي دوستان جوابي نداده بودن براي او تاپيك.. اگه محبت كنين راهنمايي بفرمائيد ممنون ميشم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز لطفا اسپم نکنید شما اینجا سوالتون رو پرسیدید http://forum.joomina.ir/thread-3486-post-21931.html#pid21931 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 پلاگین ها را فعال نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان تروخدا كمك كنين.. من از ماژول tabber جومينا استفاده ميكنم.. ميخوام يك تب درون صفحه اصلي سايت داشته باشم.. مطالبي كه دارم نياز به مجموعه و بخش نداره و فقط ميخوام به صورت يك تب در صفحه اصلي نشان داده بشه.. البته مطلب رو با مجموعه و بخش هم ذخيره كردم ولي تغييري نكرد.. در ضمن پلاگين فعال هست.. چرا در صفحه اصلي نشون نميده آخه.؟؟ اينم بگم كه فقط و فقط در صفحه اصلي اينطوريه و در صفحه هاي ديگه كاملا به درستي كار ميكنه.. مشكل تو صفحه اصليه.. عكسي كه اون بالا هست دقيقا عكس صفحه اصلي سايه.. تروخدا اگه ميدونين بگين.. ممنون.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز قالبتون رو عوض کنید ببینید مشکلتون حل می شه؟! در ضمن می تونید از تب سازهای دیگه هم استفاده کنید + دموی آنلاین موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر