gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان من برای اخبار از این ماژول استفاده میکنم و یک مشکل کوچیک داره که تیتر خبر را با فونت بزرگ می نویسد و می خواهم که کوچیکتر بشه.تو فایل css این ماژول هم رفتم ولی چیز خواصی پیدا نکردم. متشکر میشوم که کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز دمو آنلاین بدید تا دوستان بهتر بتونن به شما کمک کنن موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله حتما این سایتی که آدرسشو میدم دقیقا همان سایتی هستش که منظورم هستش کالج مجازی بین الملل در وست صفحه 6عدد از این ماژول قرار داده شده که تیتر خبر همه آنها بزرگ است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز فایل template.css رو که در پوشه قالبتون قرار داره آدرسش اینه templates/paradise/css/ رو ویرایش کنید دنبال این کد بگردید h3, h3 a, h3 a:link, h3 a:visited, h3 a:hover و عدد دلخواه رو برای فونت تنظیم کنید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 در زیر تعداد فایلهایی که داره رو میزارم و بعد کد های اون رو میزارم [align=LEFT]css -->index.html ; qmininews.css images tmpl -->default.php helper.php index.htm mod_qmininews.php mod_qmininews.xml[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ممنون درست شد و مشکل حل شد این پستی که نام فایل هارو هم گذاشتم بعد از ارسال دوست عزیز مجتبی قرار دادم که متوجه ارسال ایشان نشده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر