sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من میخواستم داخل یکی از موقعیت های قالبم منو بذارم ولی متاسفانه در اون موقعیت منوی افقی تعریف نشده! به ماژولی نیاز دارم که بتونم منویی رو که میخوام بهش بدم و اونو در موقعیتی که دارم به صورت افقی نمایش بده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دموی سایتتون رو قرار بدید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 خدمت شما: http://pelakweb.ir همون قالب شارنیوز با کمی تغییر رنگ... میخوام داخل یوزر menu یک منوی افقی کار کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من سایت شما رو دیدم منو قرار داده بودید و مشکلی نداشت. شایدم من منظوره شما رو متوجه نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من سایت شما رو دیدم منو قرار داده بودید و مشکلی نداشت. شایدم من منظوره شما رو متوجه نشدم! ممنون از لطفتون... من دیشب تا نزدیکای یک دنبال ماژول بودم! اخرش یکی رو داخل سایت جوملا.ارگ دیدم و نصب کردم اما همونطوری که میبینین رنگ بندیش زیاد با قالب سازگار نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام خب دوست عزیز شما باید فایل css این ماژول رو ویرایش کنید تا با قالبتون یکپارچه و هماهنگ بشه. شما میتونید این کدها رو جایگزین کد اصلی کنید: .sf-menu { float: right; margin-bottom: 1em; } superfish.css line 56 .sf-menu li { background: none repeat scroll 0 0 #EEEFF1; } superfish.css line 69 .sf-menu li { float: right; position: relative; } superfish.css line 22 .sf-menu a, .sf-menu a:visited { color: #0234C6; font-weight: bold; } superfich.css line 66 تا کمی بیشتر با قالبتون ست بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از لطفتون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر