sangtirajeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 بسمه تعالی؛ باسلام؛ هنگامی که می خواهم وارد کنترل پنل سایتم شوم و یوزر و پسوردم را می زنم و کلید ورود را که می زنم خطای زیر را به من نشان می دهد و نمی گذارد من وارد کنترل پنل سایتم شوم مشکل از کجا می باشد؟ [align=LEFT]Fatal error: Call to a member function login() on a non-object in /home/u192298126/public_html/administrator/components/com_login/admin.login.php on line 64 باتشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما افزونه جدید نصب کردید؟ اگه نصب کرده باشید احتمالا اون افزونه مشکل ایجاد کرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sangtirajeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 خیر من افزونه جدید نصب نکردم. بلافاصله پس از اولین نصب جوملا به این مشکل برخوردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پک جوملا رو کامل دانلود کردید؟ اگر از دانلود کاملش اطمینان ندارید مجدد دانلود و با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sangtirajeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 :thankyou: با تشکر دوباره کل برنامه را دانلود و دوباره کل آن را در هاست آپلود کردم بالاخره درست شد ان شاالله همیشه در کارهای خیر و کمک رسانی فعال باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر