irjoomla 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 چگونه ميتوان اين 2خط كد را از صفحه سايت حذف نمود ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا وب سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز حذف کردن این کد زحمت زیادی ندارد. کامپوننت یا پلاگینی که شما استفاده کرده اید توسط تیم جومینا ترجمه شده است و در اختیار دوستان قرار گرفته است . فکر کنم درخواست نا چیزی باشه که این کد رو شما حذف نکنید . :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irjoomla 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من گفته شما را قبول دارم منتهي مراتب متقاضي سايت دستگاه دولتي ميباشد بهمين دليل اين درخواست رو داشتم ويك مسئله ديگر اينكه پلاگين و ماژول ها رو بررسي نمودم ولي نتوانستم كد مربوطه رو بيابم چند كد شبيه به اين بود كه مسئله اون ها حل شد ولي اين .... - اين كد رو در كدوم بخش ماژول ها يا پلاگينها بايد بگردم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام داخل فایل های همان پلاگینی که نصب کرده اید بفرمایید از چه پلاگینی استفاده کرده اید تا بتوانم بیشتر راهنمایی کنم نام پلاگین رو بفرمایید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام تا جایی که خاطرم هست این مورد برای پلاگین ضد ه-ک جومینا بود... برای حذف عبارت مورد نظر بعد از نصب پلاگین در هاست در دایرکتوری که پک جوملا آپلود شده به مسیر زیر برید و فایل jhackguard.php رو باز کنید و عبارت مورد نظر در خط 79 ... : plugins / system موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر