canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان سلام، من یک مشکلی در جوملا داشتم. من هم meta keyword و هم meta description تعریف کردم. الان مشکلم این است که وقتی با سایت داخل صفحه را چک میکنم میبینم که ظاهراً keywords من به صورت ۲ حرفی عمل نمیکنه. مثلا اگر keywords من مهاجرت کانادا هستش، چیزی که در گزارشات میاد به این صورت است : به کانادا - 22 - 1.88% مهاجرت به - 17 - 1.45% به نظر شما باید چی کار کنم؟ در ضمن من وقتی به جمله ای را H1 tag میکنمfont از tahooma تغییر میکنه و من نمیتونم آن را عوض کنم.من از جوملا ۱.۵ و استفاده میکنم. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 در ضمن من وقتی به جمله ای را H1 tag میکنمfont از tahooma تغییر میکنه و من نمیتونم آن را عوض کنم.من از جوملا ۱.۵ و استفاده میکنم. با سپاس سلام برای تغییر استایل H1 tag باید فایل سی اس اس قالب رو در خط مربوطه تغیر بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من زیاد وارد نیستم، میشه لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم این کار را انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام ساختار به این شکل هست .... دمو آنلاین بدید تا راهنمایی کنم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دمو آنلاین چی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام والله چطوری تعریف کنم .... یک سایت جوملای که این قالب روش نصب باشه ... تو هاست هم باشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 rt_quasar_j15 Farsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 rt_quasar_j15 Farsi این اسم تمی هست که نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دمو آنلاین چی است؟ دوست عزیز آدرس سایتتونو که جوملاتون روی اون هاست و آدرس باشه و در موردش بحث میکنین، اینطوری دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 http://canadaexpert.ca نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام برید components/com_gantry/css/gantry.css line51 فون فمیلی رو به این شکل تغییر بدید: font-family: tahoma; موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام برید components/com_gantry/css/gantry.css line51 فون فمیلی رو به این شکل تغییر بدید: font-family: tahoma; موفق باشید یا حق من در منو component چنین چیزی ندارم! در ضمن راهی که فرمودید فونت H1 و H2 را عوض میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این مسیری که آقای شمسی فرمودند در داخل پوشه های نصبی جوملا هست!نه در داخل مدیریت!! شما میتونید این کد رو هم اضافه کنید تا مشکلتون با h1 ,h2 حل بشه h1, h2{ font-family:Tahoma; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این مسیری که آقای شمسی فرمودند در داخل پوشه های نصبی جوملا هست!نه در داخل مدیریت!! شما میتونید این کد رو هم اضافه کنید تا مشکلتون با h1 ' date='h2 حل بشه[/font'] h1, h2{[/font] [font=tahoma]font-family:Tahoma;[/font] [font=tahoma]} موفق باشید. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور باید این مسیر رو که فرمودید برم؟ ممنون میشم که به زبانی بفرمایید که متوجه بشم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز من نمی دونم شما چقدر با جوملا کار کردید شما اگه خودتون جوملا رو نصب کرده باشید دیگه باید فایلای جوملا رو دیده باشید که به صورت فشرده هست! شما این فایل رو وقتی رو هاست نصب میکنید این فایل ها از حالت فشره خارج هستن شما وقتی به پوشه ها دقت کنید یه پوشه به نام components وجود داره که شما باید اون رو باز کنید و به ترتیبی که آقای شمسی گفتند components/com_gantry/css/gantry.css line51 پوشه های بعدی رو باز کنید.و فایل رو ویرایش کنید. در مورد h1,h2 شما میتونید فایل template.css موجود در پوشه قالبتون(پوشه css) رو باز کنید و در انتهای اون(فرقی نمیکنه کجا!) این کدها رو اضافه کنید. [font=tahoma][font=tahoma]h1, h2{[/font] [font=tahoma]font-family:Tahoma;[/font] [font=tahoma]}[/font][/font] موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام برید components/com_gantry/css/gantry.css line51 فون فمیلی رو به این شکل تغییر بدید: font-family: tahoma; موفق باشید یا حق مسیری که فرمودید رفتم، ولی در فایل مربوطه چیزی به اسم line ۵۱ نمیبینم. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز line51 منظور خط 51 کد هست موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای من شماره خطها رو ننوشته، والی چنین چیزی پیدا کردم . به نظر شما باید اینجا تغیر بدم ؟ .font-family-helvetica {font-family: Helvetica, Arial, FreeSans, sans-serif;} .font-family-lucida {font-family: "Lucida Grande",Helvetica,Verdana,sans-serif;} .font-family-georgia {font-family: Georgia, sans-serif;} .font-family-trebuchet {font-family: "Trebuchet MS", sans-serif;} .font-family-palatino {font-family: "Palatino Linotype", "Book Antiqua", Palatino, "Times New Roman", Times, serif;} دوست عزیز من نمی دونم شما چقدر با جوملا کار کردید شما اگه خودتون جوملا رو نصب کرده باشید دیگه باید فایلای جوملا رو دیده باشید که به صورت فشرده هست! شما این فایل رو وقتی رو هاست نصب میکنید این فایل ها از حالت فشره خارج هستن شما وقتی به پوشه ها دقت کنید یه پوشه به نام components وجود داره که شما باید اون رو باز کنید و به ترتیبی که آقای شمسی گفتند components/com_gantry/css/gantry.css line51 پوشه های بعدی رو باز کنید.و فایل رو ویرایش کنید. در مورد h1' date='h2 شما میتونید فایل template.css موجود در پوشه قالبتون(پوشه css) رو باز کنید[/font'] و در انتهای اون(فرقی نمیکنه کجا!) این کدها رو اضافه کنید. [/font][/font][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]h1, h2{[/font] [font=tahoma]font-family:Tahoma;[/font] [font=tahoma]}[/font][/font][/font][/font][font=tahoma][font=tahoma] موفق باشید. /public_html/templates/rt_quasar_j15farsi/css در مورد مطلبی که در مورد H1 و H2 فرمودید من مسیر بالا را رفتم. در آنجا چند تا template وجود داره! کدوم را باید عوض کنم؟ template-ie6, template-ie7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مورد مطلبی که در مورد H1 و H2 فرمودید من مسیر بالا را رفتم. در آنجا چند تا template وجود داره! کدوم را باید عوض کنم؟ template-ie6, template-ie7 دوست من شما در داخل پوشه css چه فایل های دارین(اسم فایل ها!)؟؟ اسم فایل ها رو بگید تا بگم تو کدوم باید این کد رو جایگزین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مورد مطلبی که در مورد H1 و H2 فرمودید من مسیر بالا را رفتم. در آنجا چند تا template وجود داره! کدوم را باید عوض کنم؟ template-ie6' date=' template-ie7[/font'] دوست من شما در داخل پوشه css چه فایل های دارین(اسم فایل ها!)؟؟ اسم فایل ها رو بگید تا بگم تو کدوم باید این کد رو جایگزین کنید. من در مسیر زیر فایلهای زیر را دارم: /public_html/components/com_gantry/css granty-ie6.css granty.css grid-12.css grid-16.css index.html iphone-granty.css joomla-ie6.css joomla-ie7.css joomla.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من شما در داخل پوشه css چه فایل های دارین(اسم فایل ها!)؟؟ اسم فایل ها رو بگید تا بگم تو کدوم باید این کد رو جایگزین کنید. دوست عزیز من منظورم در پوشه Css مروبوط به قالبتون بود !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 امیر جان میشه بفرمایید که چه مسیری را باید برم؟امیر جان در مسیر /public_html/templates/rt_quasar_j15farsi/css اینها را دارم: style1-ie6.css style1.css style2-ie6.css style2.css style3-ie6.css style3.css style4-ie6.css style4.css style5-ie6.css style5.css style6-ie6.css style6.css template-ie6.css template-ie7.css template-ie8.css template.css typography.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز منظور امیرحسین جان فایل template.css بود موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 یعنی در فایل template.css تغییر که امیر جان فرمودند ایجاد کنم کلیه h1 و h2 tag فونتش tahooma میشه؟ کار دیگه لازم نیست انجام بدم؟ اگر بخوام بقیهٔ هم h tag فونتش عوض بشه باید چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 انجام دادم نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر