sorina_1100 6 ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام وقت بخیر میخوام رنگ پس زمینه بخش کانتنت داخل یه منوی سایتم رو عوض کنم داخل فایل هاش یه آیدی به اسم content هست که بکگراند fff داره و اگر تغییرش بدم رنگ همه بخش ها تغییر میکنه میخواستم از قالبش یکی دیگه نصب کنم و قالب اون منو رو جدا بزارم اما این قالب یه پوشه به اسم yt-assets داخل روت میسازه و اگه یه قالب دیگه نصب کنم فرقی نداره چون نمیتونم تغییری تو این کد رنگ بدم. راهی هست من بتونم رنگ پس زمینه مطلب وسط این صفحه رو تغییر بدم؟ میخوام رنگ آیدی content فقط برای این منو تغییر کنه. آدرس سایت : http://metanic.ir/new/shop ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 99 با سلام توی منو ارتباط با ما در بخش مدیریت وارد بشید و در زبانه گزینه های نمایش صفحه بخش کلاس صفحه یه کلاس بهش بدید. بعد میتونید به این کلاس css بدید. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در اردیبهشت 99 در 23 ساعت قبل، کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفته است : با سلام توی منو ارتباط با ما در بخش مدیریت وارد بشید و در زبانه گزینه های نمایش صفحه بخش کلاس صفحه یه کلاس بهش بدید. بعد میتونید به این کلاس css بدید. سلام منوی ارتباط با ما برای چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 99 رنگ پس زمینه کدوم منوتون رو میخواید عوض کنید؟ هر منویی رو که میخواید عوض کنید بهش کلاس بدید. از کلاس این منو برای عوض کردن پس زمینه کانتنت استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در اردیبهشت 99 در 18 ساعت قبل، کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفته است : رنگ پس زمینه کدوم منوتون رو میخواید عوض کنید؟ هر منویی رو که میخواید عوض کنید بهش کلاس بدید. از کلاس این منو برای عوض کردن پس زمینه کانتنت استفاده کنید من کلاس دادم به منو ولی کار نکرد کلاس ppp مثلا دادم با بکگراند رنگی که میخوام ولی کار نکرد بعد اومدم کلاس رو تغییر دادم : .ppp #content #content .ppp با این مدل هام نوشتم تغییر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 99 در در ۱۳۹۹/۲/۲۲ در 12:26، sorina_1100 گفته است : من کلاس دادم به منو ولی کار نکرد کلاس ppp مثلا دادم با بکگراند رنگی که میخوام ولی کار نکرد بعد اومدم کلاس رو تغییر دادم : .ppp #content #content .ppp با این مدل هام نوشتم تغییر نکرد درود شما کد css رو در جای اشتباهی وارد می کنید. فکر میکنم قالب شما از less استفاده میکنه یعنی فایل های داخل اون پوشه که فرمودید با هر بار رفرش شدن سایت از اول ساخته میشن. شما باید فایل .less رو توی پوشه قالب پیدا کنید و ادیتش کنید و یا این قابلیت رو از داخل تنظیمات غیرفعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر