asghar11 4 ارسال شده در مهر 98 با سلام چطوری میتونم به قالب سایتم css اختصاصی اضافه کنم طراحی بر پایه تکنولوژی less طراحی بر پایه فریم ورک warp ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مهر 98 42 minutes قبل , asghar11 گفت: با سلام چطوری میتونم به قالب سایتم css اختصاصی اضافه کنم طراحی بر پایه تکنولوژی less طراحی بر پایه فریم ورک warp ممنون میشم راهنمایی کنید سلام معمولا قالبها فایل custom.less دارند که می تونید کدهایی css خودتان را در آنجا بنویسید. البته کدهای css خودتان را هر جایی مثلا در template.less هم می توانید بنویسید اما مزیت فایل custom.less در این هست که خود قالب کدهای موجود در این قسمت را برتر و ارجح در نظر گرفته و روی کدهای دیگر اورراید می کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 98 بر 9/29/2019 at 11:10 , asghar11 گفت: با سلام چطوری میتونم به قالب سایتم css اختصاصی اضافه کنم طراحی بر پایه تکنولوژی less طراحی بر پایه فریم ورک warp ممنون میشم راهنمایی کنید البته در نظر داشته باشید در صورتی که Less غیر فعال هست میبایست آنرا فعال کنید و یا تغییرات خود را در فایل custom.css انجام دهید. مورد اول پیشنهاد میگردد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر