asghar11 4 ارسال شده در مهر 98 با سلام دو تا سوال 1- چطوری میتونم پس زمینه صفحه تیکت RSTickets رو تغییر بدم هیچ کدوم از جعبه ورود اطلاعات فیلد ها دیده نمیشه 2-بخش ویرایشگر متن RSTickets بر بخش ارسال تیکت غیرفعال و کار نمیکنه اینو پطوری درست کنم ممنون از راهنمایتون اینم لینک عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مهر 98 سلام دوست عزیز به احتمال زیاد نسخه RSTickets با نسخه جوملا یا نسخه php هاست شما همخوانی ندارد. سعی کنید جوملا و RSTickets را به آخرین نسخه و php را هم روی نسخه 7.xx قرار دهید. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 98 دوست عزیز لطفا عنوان کوتاه و مفید تری برای تاپیک انتخاب کنید. عکستون رو هم در آپلود سنتر جومینا آپلود بفرمائید. متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asghar11 4 ارسال شده در مهر 98 4 ساعت قبل, وحید محمدی گفت: سلام دوست عزیز به احتمال زیاد نسخه RSTickets با نسخه جوملا یا نسخه php هاست شما همخوانی ندارد. سعی کنید جوملا و RSTickets را به آخرین نسخه و php را هم روی نسخه 7.xx قرار دهید. همه چیز اخرین ورژن هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asghar11 4 ارسال شده در مهر 98 1 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: دوست عزیز لطفا عنوان کوتاه و مفید تری برای تاپیک انتخاب کنید. عکستون رو هم در آپلود سنتر جومینا آپلود بفرمائید. متشکرم. جناب اقای قاسمی شرمنده من قصد بی ادبی و جسارت کردن ندارم حرف شما متین و قابل اجر انشاالله دفعه بعد ولی الان مشکل من این نیست امیدوارم کمک کنید مشکل بنده حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 98 29 minutes قبل , asghar11 گفت: جناب اقای قاسمی شرمنده من قصد بی ادبی و جسارت کردن ندارم حرف شما متین و قابل اجر انشاالله دفعه بعد ولی الان مشکل من این نیست امیدوارم کمک کنید مشکل بنده حل بشه قصد ما هم همین هست ولی پاسخ شما رو اقای محمدی دادن بنده در تکمیل صحبت های ایشون به این دو مورد هم اشاره کردم. لطفا ادیتور رو عوض کنین و تست کنین. اگر نصب نیست Jce Editor رو هم نصب کنین. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر