Rishter 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با عرض سلام بنده يه ماژولي ميخوام كه بتونم باهاش مطالبم رو به صورت درختي نشون بدم تو جوملا 1.5 بود ولي هرچي گشتم واسه 1.6 پيدا نكردم . منظورم اينه : نرم افزار + امنيتي + كاربردي سخت افزار +رم +هارد ممنون ميشم راهنماييم كنيد . با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsanyeganeh 0 ارسال شده در خرداد 90 منم میگردم ولی نیست پیدا کردی مارم خبر کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز ماژل پیشفرز جوملا که همین شکلیه شما در پارامتر های MOD_MAINMENU گزینه "همیشه زیر منو ها را نمایش بده" را فعال کنید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز من در این تاپیک معرفی کردم http://forum.joomina.ir/thread-4205-post-23299.html#pid23299 موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز میتونی از mod_moscmenutree166.zip استفاده کننید البته فکر میکنم باید پلاگین وارث را روشن کنید موفق باشید[/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ممنون از پستتون ولی این دوست عزیزمون این الحاق رو برای جوملا 1.6 می خواد و جوملا 1.6 هم پلاگین وارث ندارد... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 نتيجه اخلاقي اين پست چي شد؟ جوملا 1.7 ماژول منوي درختي فارسي شده نداره؟ اون دوستم كه گفته بود نمايش زير منو ها رو فعال كن بايد بگم تاثيري نداره... و جناب اميرخان عزيز هم كه ماژولي براي 1.5 معرفي كردن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم هنوز چنین ماژولی برای جوملا 1.7 طراحی یا سازگار نشده! در اینجا جستجو کنید: http://extensions.joomla.org با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر