چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 98 سلام در توضیحات محصولات قالب من قسمتی که کد محصول نوشته عبارت کدمحصول نیست چگونه داخل قالب درست کنم که اصافه بشه در تصویر علامت گذاشتم ادرس سایتم هم در پایین پست هام هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 98 با سلام؛ از چه کامپوننتی استفاده میکنید؟ در ویوی مربوطه باید تغییرات رو اعمال کنید. البته در نظر داشته باشید ویو در پوشه html قالب در اولویت هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 98 سلام کامپننت من جوم شاپینگ است ادرس مسیری که باید برم بدی خودم بتونم انجام میدم ادرس سایتم در تصویر محصول مشخص است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 98 سلام components/com_jshopping/templates/default/product توی یکی از فایل هاست می تونید id یا یه class داخل این صفحه رو توی فایل های این مسیری که دادم جستجو کنی تا متوجه شی توی کدوم فایله اگر هم قالب شما override شده باشه باید توی مسیر html/com_jshopping/templates/product دنبالش بگردی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 98 تشکر درست شد در مسیر قالب بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر