iman_saber 0 ارسال شده در شهریور 98 سلام . خیلی به کمک نیاز دارم . در مدیریت محتوا جوملا هیچ گونه منویی در بالا نیست . حتا ادمین جدید هم در هاست ساختم ولی مشکل حل نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 98 با سلام؛ احتمالا ماژول مربوطه حذف شده است. لطفا دسترسی به ادمین جوملا را در پیام خصوصی ارسال فرمائید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman_saber 0 ارسال شده در شهریور 98 سلام . ممنون که بررسی میکنید . نام کاربری و رمز ورود را اارسال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 98 متاسفانه مشکل فقط در حد یک ماژول نیست گویا سورس جوملاتون دستکاری شده. لطفا دسترسی سی پنل برای بنده ارسال بفرمائید بررسی کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman_saber 0 ارسال شده در شهریور 98 ارسال کردم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 98 با سلام چند نکته رو مد نظر داشته باشید. 1. سایت شما هر یکی دو ماه یکبار بهتره یه سرویس بشه که همیشه بروز باشه. 2. اگه خودتون از مدیریت و پشتیبانی فنی سایت سر رشته ای ندارید پیشنهاد میشه با فردی در این زمینه همکاری کنین. 3. برای سایت شما که زیاد آپدیت نمیشه هر یکماه یکبار بکاپ تهیه کنید. با انجام این کارها مشکلات این چنینی براتون پیش نمیاد. متاسفانه جوملاتون وضعیت خوبی نداره و باید هر چه سریعتر سرویس بشه تا به آخرین نسخه بروزرسانی بشه. فعلا مشکل حل شده ولی لطفا سریعتر در این رابطه اقدام کنید. البته با توجه به اینکه سیستمتون خیلی قدیمی هست و قالبتون هم آپدیت نیست پیشنهاد بنده طراحی مجدد وبسایت هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman_saber 0 ارسال شده در شهریور 98 خیلی ممنون از شما دوست بزرگوار . اگر راه حل مناسبی دارید یا شخص خوبی هست خوشحال میشم در خدمتش باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر