goblet 5 ارسال شده در شهریور 98 سلام من میخواهم قالب سایتم را عوض کنم. قالبی از نوع quickstart دانلود کردم. حال برای اینکه اطلاعات موجود در سایتم (شامل: فایل ها، مطالب، منوها، مجموعه ها، دسته بندی ها و...) در این قال هم باشد، باید چه کار کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 98 سلام باید قالب فقط نصب کنی با افزونه هاش اگه بسته نصبی نصب کنی اطلاعات پاک میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goblet 5 ارسال شده در شهریور 98 بیشتر توضیح میدید؟ یعنی فقط قولدر قالب را تو فولدر این سایتم قرار بدم درست میشه؟ افزونه ها چی؟ نصب اونها چطوره؟ چون بعضی هاشون پولی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 98 سلام بسته نصبی خریدی؟ شما یا باید از قالب وافزونه های مورد نیازش خروجی بگیری و دونه دونه نصب کنی روی این جوملا یا از جداول اطلاعات خروجی بگیری و به بسته نصبی اضافه کنی قبل از هرکاری بکاپ بگیر از سایت به نظر من روی لوکال اول امتحان کن بعد برو سر سایت اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 98 با سلام؛ راهکار مشخصی ندارد؛ یا باید افزونه ها رو استخراج و روی جوملا خودتون نصب کنید و یا اینکه اگه سایتتون خیلی اطلاعات روش نیست اطلاعات رو روی بسته ای که تهیه کردین مجدد وارد کنین. بنابر مشکلاتی که ممکن است به سئو وارد شود پیشنهاد ما روش اول هست که البته کمی دشوار است. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goblet 5 ارسال شده در شهریور 98 3 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام بسته نصبی خریدی؟ شما یا باید از قالب وافزونه های مورد نیازش خروجی بگیری و دونه دونه نصب کنی روی این جوملا یا از جداول اطلاعات خروجی بگیری و به بسته نصبی اضافه کنی قبل از هرکاری بکاپ بگیر از سایت به نظر من روی لوکال اول امتحان کن بعد برو سر سایت اصلی 3 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با سلام؛ راهکار مشخصی ندارد؛ یا باید افزونه ها رو استخراج و روی جوملا خودتون نصب کنید و یا اینکه اگه سایتتون خیلی اطلاعات روش نیست اطلاعات رو روی بسته ای که تهیه کردین مجدد وارد کنین. بنابر مشکلاتی که ممکن است به سئو وارد شود پیشنهاد ما روش اول هست که البته کمی دشوار است. موفق باشید. خروجی از قالب و افزونه ها چجوری بگیرم؟ همینکه فولدرش را کپی کنم درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 98 سلام اگه خریدی باید فروشنده قالب وافزونه ها را به صورت جدا بده . یک افزونه هم هست بسته نصبی نصب میکنی بعد این افزونه را نصب میکنی از همه افزونه ها خروجی میگیرهfmpackager 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر