shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من سایت www.bahmangroup.com رو با فول بکاپ سی پنل منتقل و بازیابی کردم ، همه چیز در سته اما متون فرانت پیج سایت (سرمقاله) بعد از جابجایی سرور به هم ریخته نشون داده میشه. البته به هم ریختگی فقط توی صفحه اصلیه و همون متن در صفحه خودش و همچنین در محیط ادیت درسته. لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه!! :1:الان متوجه شدم همه مطالب ، غیر از مطالبی که داخل ماژول ها هستند به هم ریخته هستند !!! لطفا کمک کنید! :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 اون مطلب رو حذف و يكبار ديگر ايجاد كنيد.تست كنيد ببينيد مطالب جديد كه ايجاد ميكنيد همين مشكل رو داره يا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 اون مطلب رو حذف و يكبار ديگر ايجاد كنيد.تست كنيد ببينيد مطالب جديد كه ايجاد ميكنيد همين مشكل رو داره يا نه؟ باز هم مشکل هست ، الان مطلب که در فرانت پیج هست جدیده اما به هم ریخته هست ! کلا همه مطالبی که در ماژول نیستند بهع هم ریخته ! احتمالا باید از mysql باشه نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله اين مشكل به خاطر اينكدينگ است.ممكن است با تبديل جداول به utf-8 مشكل رفع بشه ولي چون هاست رو تغيير داديد ممكن است به خاطر هاست هم باشد. با مدير سرور هم تماس بگيريد و مشكل را مطرح كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 چطور جداول رو utf8 بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در phpmyadmin تمامي جداول مربوطه را انتخاب كنيد و با كليك برروي گزينه عمليات در صفحه باز شده و در پايين در قسمت Collation گزينه utf8-general-ci را انتخاب كنيد و دكمه تاييد رو بزنيد. لطفا بك اپ فراموش نشود و قبل از هر عملياتي بك آپ تهيه كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 فایده ای نداشت ! لطفا راهنمایی کنیدآیا بخاطر ورژن mysql نیست؟ سرور قبلی 5 بود ، سرور جدید 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 البته اینا برای کلاینت سرور بود - سرور جفتشون 5.1 هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل از یونی کد دیتا بیس هست اگه نتونستی حل کنی پیام بده تا برات اوکی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل از یونی کد دیتا بیس هست اگه نتونستی حل کنی پیام بده تا برات اوکی کنم موفق باشید ممنون میشم یه بررسیش بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 یک بار دیگه بکاپ آکیبا رو هم ریستور کردم اما مشکل همچنان باقیست!:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shorbi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان مشکل همونطور که حدس میزدم هیچکدوم از مطالب فوق نبود. پلاگین plg_gpersiandate بود که برای فارسی سازی اعداد استفاده میشه که ظاهرا ایراداتی داره و سایت رو اینطوری به هم میریخت. با حذف این پلاگین همه چیدرست شد و آرومه ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر