ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 98 با سلام و احترام در ورود به بخش administrator دچار مشکل شدم اول صفحه سفید بود بعد من یک فایل administrator از یک جوملای خام در مسیر اکسترکت کردم و حالا مشکل باز نشدن این بخش رو دارم خطای این صفحه به شرح زیر هست: Fatal error: Call to undefined method JApplicationAdministrator::isClient() in /home/erbainca/public_html/administrator/components/com_login/models/login.php on line 146 و اینکه این خطا در لینک زیر مشخصه: http://www.erbaincadiri.com/administrator/index.php نمیدونم نسخه جوملای من چی هست فقط میدونم سری 3 هستش ممنون میشم اگه سروران گرامی اطلاع دارند بنده رو راهنمایی کنند متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 98 ضمن سپاس از وبسایت جومینا در تاپیک زیر دیدم که این خطا به دلیل باگ در آپدیت 3.6 به نسخه بالاتر رخ می دهد به نظرم رسید که نسخه 3.6 رو دانلود کنم و محتویات فایل administrator رو در مسیر اکسترکت کردم با این کار مشکل حل شد سپاس از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر