Ariya 0 ارسال شده در تیر 98 سلام به دوستان برای من مشکلی پیش اومده ممنون میشم کمک و راهنمایی بفرمایید. بعد از آپدیت جوملا 3.7 به 3.9 زمانی که کلمه ای رو در ابزار سرچ سایت سرچ میکنم نتیجه سرچ به همراه کد نمایش داده میشه مثل تصویر ضمیمه شده زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ariya 0 ارسال شده در تیر 98 کسی نمیتونه در رابطه با این مشکل، به من کمکی بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 98 بر 7/1/2019 at 16:14 , Ariya گفت: سلام به دوستان برای من مشکلی پیش اومده ممنون میشم کمک و راهنمایی بفرمایید. بعد از آپدیت جوملا 3.7 به 3.9 زمانی که کلمه ای رو در ابزار سرچ سایت سرچ میکنم نتیجه سرچ به همراه کد نمایش داده میشه مثل تصویر ضمیمه شده زیر یک پلاگین هست به اسم هایلایت نتایج جستجو. فکر کنم اگر غیرفعالش کنید اوکی بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ariya 0 ارسال شده در تیر 98 به چه اسمی هست این پلاگین؟ من این پلاگین های جستجو رو دارم که در عکس هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 98 بر 7/3/2019 at 15:42 , Ariya گفت: به چه اسمی هست این پلاگین؟ من این پلاگین های جستجو رو دارم که در عکس هست سیستم - Highlight نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ariya 0 ارسال شده در تیر 98 بر 7/6/2019 at 18:30 , RezaDindar گفت: سیستم - Highlight توی پلاگین هام اصلا چیزی به اسم Highlight یا هایلایت نیست!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ariya 0 ارسال شده در تیر 98 دنبال سیستم - Highlight کجا باید بگردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 98 سلام حقیقتش من تا به حال به این مشکل بر نخوردم ولی می تونید لینک زیر رو یه نگاهی بندازید شاید مشکل تون رو حل کرد https://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=952756 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر